Класирането за общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- DevilFighter
- В началото бе словото
Ние да си влезнем по честния път пък другите не мога да ги мисля 
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
С тия връзкарски работи се сблъсквам още откакто реших да уча в СУ. Връзкарски записвания, изпити, оценки, класирания, общежития сигурно следват студентски изпити,стажове, бригади и напрао да си ходат връзкарите във връзкарското вузче. То и без тва само те после ше си намерят реализация отново с връзки.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- Merry-go-round
- В началото бе словото
Малко прекалявате с тези истории с връзките, не мислите ли? Много е лесно да седиш и да си приказваш врели-некипели, дето си ги чул от някой си преди незнам-си-колко време. Малко ми прилича на симптома "не са ме приели желаната специалност/не са ме приели въобще, значи всичко е корумпирано". На който не му харесва, в крайна сметка, никой на сила не ви кара да кандидатствате или да се записвате в СУ. И без вас ще има достатъчно кандидати. Колкото до общежитията и второто класиране, което било "социално и връзкарско", това са абсолютни глупости. Миналата година аз кандидатствах по нормален начин за тази класация и ме приеха без да имам каквито и да е връзки. Незнам как стоят тази година нещата, но миналата и новоприетите студенти можеха да кандидатстват за социална класация. Така че можете да проверите!
- DevilFighter
- В началото бе словото
Виж ми подписа.shadowvania написа:DevilFighter, в Геологията съм. Ами ти?
Merry-go-round, недей се пали толкова. Никой не може да каже дали става с връзки или не.
Софтуерно Инженерство - I курс
- erquebrand
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами нз защо така ти звучи, ама нещата не са точно така.И аз си говорех за корупцията само дет малко ми омръзна и взех, че почнах да се повтарям пък съм си приет по първо желание.Merry-go-round написа:Малко прекалявате с тези истории с връзките, не мислите ли? Много е лесно да седиш и да си приказваш врели-некипели, дето си ги чул от някой си преди незнам-си-колко време. Малко ми прилича на симптома "не са ме приели желаната специалност/не са ме приели въобще, значи всичко е корумпирано".
На който не му харесва, в крайна сметка, никой на сила не ви кара да кандидатствате или да се записвате в СУ.
Дали???И без вас ще има достатъчно кандидати.
Тук вече може и да си права...Колкото до общежитията и второто класиране, което било "социално и връзкарско", това са абсолютни глупости. Миналата година аз кандидатствах по нормален начин за тази класация и ме приеха без да имам каквито и да е връзки. Незнам как стоят тази година нещата, но миналата и новоприетите студенти можеха да кандидатстват за социална класация. Така че можете да проверите!