Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Мъж да си във ФЖМК... Ние май бяхме последните, дето сме (относително) по равно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
айде мисля и аз да се включа тук, че като гледам няма мн мн колеги ако някой иска да ми пише етоо skype: mizyri. ако никой не пише ще се видим на 1ви иии в Студентски
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
И аз изглежда ще съм в Студентски град, ако въобще ме приемат на общежитие понеже доколкото чух май си е доста трудно, да се надяваме че няма да е в няква мизерна стая
Замислете се...общежитие в студентски град - класика в жанра...кеф!...А лошите условия и преживяването са част от очарованието на студентския живот...Славно ще е!...
Beach Soccer by Umbro: Life is short, play hard!...
Robinzon идвам на помщ!Дръж се Здравейте колегА и колежки:))Аз вече се запознах с доста от ФЖМК и мога да кажа че сред нас просто няма случайни хора!Всичките са супер свежи и готини и съм сигурен, че ще си направим доста весело заедно
за протокола: казвам се иво , жиевя в ловеч , засега..
а за скайпърите: fro.salvia