KEDI Иначе няма задължителен спорт за факултета,така ли? Ама можеш да си избереш свободно каквото си искаш от това,което предлага СУ като дисциплини? Само където нямаш оценка,така ли излиза?Не го разбрах това със спорта
Логпедия,Ерготерапия,Специална педагогика.....?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
allbi темата е за Специална педагогика,Логопедия и Ерготерапия които са приети- за това няма никой от твоята специалност
KEDI Иначе няма задължителен спорт за факултета,така ли? Ама можеш да си избереш свободно каквото си искаш от това,което предлага СУ като дисциплини? Само където нямаш оценка,така ли излиза?Не го разбрах това със спорта
ама искам да запиша Стрелба с лък
Вярни неща си чула....ама оставаме най-яките
Абе нямаме много мъже,ама ние сме си мултифункционални и се справяме някак
с наличното....Обичам ретро и черна музика,малкоо метъл, ей такива неща,падам си и по дневния и по нощния живот....абе събрахме се май а? 
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Абе НЯМА спорт...от нас никой не ходеше на спорт,не ни го пишеше в програмата изобщо,ако имаше щеше да го пише...ако ти се тренира си тренираш самосиндикално,но няма общо с СУ.За предметите-анатомия,генетика,неврология,патология,невро и патопсихология са най-трудните първата година (това за спец.п-ка)Ерготерапията имат още повече медицина,логопедията най-малко.Е това е за 1-ви курс...Другите дисциплини са лесни 
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
много съм тъжнаKEDI написа:Абе НЯМА спорт...от нас никой не ходеше на спорт,не ни го пишеше в програмата изобщо,ако имаше щеше да го пише...ако ти се тренира си тренираш самосиндикално,но няма общо с СУ.
Както и да е ... като почне годината ще ги видя как стоят нещата,няма какво да му го мисля от сега
-
allbi
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Логпедия,Ерготерапия,Специална педагогика.....?
Ето с това мнение е почната тематаdennnie написа:Има ли колеги от ФНПП тук ?Ще се радвам да се запознаем...
А хора кога е "първият учебен ден"
оо не се притеснявай че няма никой от ерготерапия .. и моите логопедчета никакви ги нямаше по форумите миналата година ама като ги видях на 1-ви се оказаха големи сладури
Да доста се махат след 1-та година, но само те губят а и както каза КЕДИ само най най големите образи остават.. казвам го понеже знам тази година кои ще се местят и кои остават

LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
allbi
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
;)
Е то аз не съм ерготерапия. Новата специалност съм
Педагогика на масовата и художествената комуникация
което до голяма степен обяснява защо няма други
имам общо 20 колеги ( ако всички са записали ) и никакви колеги от по-горен курс
но това не ми пречи - щом и вие обичате бира всичко е наред

е ... да се надяваме, че съм достатъчно голям образ за да остана и втора година !
и все пак - кога и къде ще е откриването на годината. някои хора ми казват, че всички се събирали в ректората , други че по факултетите... и аз нз кво да мисля
но това не ми пречи - щом и вие обичате бира всичко е наред
е ... да се надяваме, че съм достатъчно голям образ за да остана и втора година !
и все пак - кога и къде ще е откриването на годината. някои хора ми казват, че всички се събирали в ректората , други че по факултетите... и аз нз кво да мисля
-
allbi
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
е да
но ти си втори курс
на мен със сигурност ще ми дръпнат една реч
кво да се прави... кой как се прецакал
догодина и ние на кафето ше сме директос