Какво мислите за САЩ?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хехе...Кой е казал,че чужбина посрещат с рози и червена пътека.Да си емигрант в чужда държава е едно от най-трудните неща и вероятността да успееш да се установиш и да започнеш читава работа е доста по-малка от това да се върнеш с "подвита опашка"
Темата на топика нещо много я изместихме.Уж беше за това какво е мнението ни за САЩ пък стана "за и против емиграцията" ,българския патриотизъм и т.н.Дайте да говирм конкретно по темата
Темата на топика нещо много я изместихме.Уж беше за това какво е мнението ни за САЩ пък стана "за и против емиграцията" ,българския патриотизъм и т.н.Дайте да говирм конкретно по темата
.
- incontrastofsin
- В началото бе словото
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не струва 100к, пък и да струва -> ЛИЗИНГ !korpusito написа:Че живеем по-весело от другите ок,ама обясни ми с 2000 лева заплата как да си купя Крайслер за 100к....hysterics написа:Съжалявам, обаче в Ню Йорк има гета не с по 300, а с по 30 000 пичове, дето ще те заколят, за да ти вземат златното ланче от 10 г... Много не сте наясно с действителността в другите държави. И там се избиват, изнасилват, крадат си колите, друсат се и т.н. САЩ не се изчерпва с О.С. и Лас Вегас.... Просто гледате доста едностранно на нещата!Richard B. Riddick написа:Патриотизма е до голяма степен "голо" чувство без покритие в днешно време.С какво да се гордея за това ,че съм българин.С това ,че цените на основните храни скачат като зайци на стероиди,за това ,че сметките за парно са с 30% по-високи от миналата години,при все ,че съм харчил по-малко,с това ,че насред София 200-300 пичове от едно "онеправдано етническо малцинство" награбиха секири и ножове заплашвайки българите в квартала? И все такива хубави неща и което е още "по-хубаво" на никой не му пука.И да искам да живея в тази прекрасна държава...Абе ,странно,ама нещо не ми се иска особенно
А за работата ... с една добра заплата от 2000 лв в София (а вие щом сте в СУ смятам, че сте кадърни хора и ще можете да я изкарате) можете да си живеете като царе в "гадната" България! И тук си има McDonald's, и тук можеш да си купиш Crysler 300C... Има една подробност, обаче: Никъде на друго място няма да можете да си прекарате живота по-весело, защото българският манталитет го няма в САЩ или ЕС и това всеки чужденец го казва....![]()
![]()
Get rich or die trying ....
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://dnes.dir.bg/2007/09/04/news2068373.html
Хайде пак да помислим кой (ни) е крив - американците или ние самите
Хайде пак да помислим кой (ни) е крив - американците или ние самите
- Ira_dei
- Драскач
супер "компетентно" мнение,евалаMarmelada написа:Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А ти още руско кино ли гледаш ?!Marmelada написа:Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава
Get rich or die trying ....