Какво мислите за САЩ?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе ти дай 2000те хиляди лева... :lol: :wink:Пък ще живея някак и с по-скромна кола
.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех вие си говорите, ама аз колко българи с разбити мечти и надежди в чужбина съм видял.
Такава ни е съдбата. Но всичко се връща!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хехе...Кой е казал,че чужбина посрещат с рози и червена пътека.Да си емигрант в чужда държава е едно от най-трудните неща и вероятността да успееш да се установиш и да започнеш читава работа е доста по-малка от това да се върнеш с "подвита опашка" :wink:
Темата на топика нещо много я изместихме.Уж беше за това какво е мнението ни за САЩ пък стана "за и против емиграцията" ,българския патриотизъм и т.н.Дайте да говирм конкретно по темата
.
Аватар
incontrastofsin
В началото бе словото

Мнение от incontrastofsin »

Реднекс, Тексас, Рок'енд'рол, Елвис...Кефя се как да не се кефя. :)
Mama's in the fact'ry
She ain't got no shoes
Daddy's in the alley
He's lookin' for the food
I'm in the streets
With the tombstone blues
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

korpusito написа:
hysterics написа:
Richard B. Riddick написа:Патриотизма е до голяма степен "голо" чувство без покритие в днешно време.С какво да се гордея за това ,че съм българин.С това ,че цените на основните храни скачат като зайци на стероиди,за това ,че сметките за парно са с 30% по-високи от миналата години,при все ,че съм харчил по-малко,с това ,че насред София 200-300 пичове от едно "онеправдано етническо малцинство" награбиха секири и ножове заплашвайки българите в квартала? И все такива хубави неща и което е още "по-хубаво" на никой не му пука.И да искам да живея в тази прекрасна държава...Абе ,странно,ама нещо не ми се иска особенно :roll:
Съжалявам, обаче в Ню Йорк има гета не с по 300, а с по 30 000 пичове, дето ще те заколят, за да ти вземат златното ланче от 10 г... Много не сте наясно с действителността в другите държави. И там се избиват, изнасилват, крадат си колите, друсат се и т.н. САЩ не се изчерпва с О.С. и Лас Вегас.... Просто гледате доста едностранно на нещата!

А за работата ... с една добра заплата от 2000 лв в София (а вие щом сте в СУ смятам, че сте кадърни хора и ще можете да я изкарате) можете да си живеете като царе в "гадната" България! И тук си има McDonald's, и тук можеш да си купиш Crysler 300C... Има една подробност, обаче: Никъде на друго място няма да можете да си прекарате живота по-весело, защото българският манталитет го няма в САЩ или ЕС и това всеки чужденец го казва....
Че живеем по-весело от другите ок,ама обясни ми с 2000 лева заплата как да си купя Крайслер за 100к.... :shock: :shock: :shock:
Не струва 100к, пък и да струва -> ЛИЗИНГ !
Get rich or die trying ....
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Richard B. Riddick написа:Абе ти дай 2000те хиляди лева... :lol: :wink:Пък ще живея някак и с по-скромна кола
Като си основа фирма за недвижими имоти и почнеш да изкупуваш за мен имотите на бабичките в центъра на София за жълти стотинки ще ти давам и по 4000... :!:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех материалисти такива 8)
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Все пак си говорихме за САЩ и консуматорското общество... Неща по един или друг начин свързани с $$$$ :P
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе какво значи консуматорско общество?
.
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Ами хората живеят, за да купуват! Материализъм.
aPathetic
В началото бе словото

Мнение от aPathetic »

http://dnes.dir.bg/2007/09/04/news2068373.html
Хайде пак да помислим кой (ни) е крив - американците или ние самите :wink:
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава
Изображение
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

то и в овча купел има негри :)
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Marmelada написа:Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава
супер "компетентно" мнение,евала :lol: :lol: :lol: :lol:
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Marmelada написа:Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава
А ти още руско кино ли гледаш ?!
Публикувай отговор

Обратно към “Светът”