Добър ли сте?
Вие събрахте: 7 точки
Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората.
Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората.
Такава е човешката участ...или страдаме,или караме някого да страда,или наблюдаваме страданието на другите...
- явор
- Летописец Виртуоз
Тези с многото точки да не се хвалят, защото ако си истински добър ще отговориш на въпросите така, че дори и на 99% да клониш към отговора за доброто, пак ще ти е гузно, че може да си и по-добър 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
..Очаквах,че ще ми се падне нещо такова
..Очаквах,че ще ми се падне нещо такова
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Вие събрахте: 9 точки
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.
1. „Много приятели“? Никога не са ми достатъчно.
2. Полза от угаждането има.
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.
1. „Много приятели“? Никога не са ми достатъчно.
2. Полза от угаждането има.

Вие събрахте: 6 точки
Тцтцтц а си мислех,че съм добър човек
Тцтцтц а си мислех,че съм добър човек
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър