Може би се изразих лошо по-горе... тръгнах по инерция да споря без много да мисля, за което се извинявамCosa~Nostra написа:ZdrafQueZzZz, ти каза следното:, с което сам потвърждаваш тезата, че най-големият ви успех е нашият неуспех.Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
Най-голямата ми радост не е във факта, че Левски не играе добре, а във факта, че ЦСКА, макар и малко, се представя по-добре от Левски, което признавам не се случва често напоследък. Абсолютно нормална радост, както в редките случаи, когато ви бием - "по-добри сме"... Не знам дали усещаш разликата между двете неща. Не съм се радвал да резила Тампере нито за секунда, ядосвах се, защото български отбор се мъчеше срещу някакви пълни нещастници. Радвах се по-късно на това, че ЦСКА не повтори резила. Неуспеха на Левски не може да ме стопли по никакъв начин. Ако сега ЦСКА се изложи и играе лошо срещу Тулуза примерно, няма да се радвам че Левски отпадна от Тампере. Не знам дали ме разбираш, щото и аз съм си леко прост и не мога да се изразявам като хората. Не мога да не гледам какво прави противника, но не за да се радвам на неуспеха му, а за да се радвам че моя отбор е по-добър. Нали затова е Вечно Дерби по дяволите? Нали затова са вечни съперници... точно тая конкуренция ги е направила такива.
Което ме навежда на една друга мисъл - да речем че целта на нашите отбори сега е влизане в групите. Вече са го постигали, да речем че пак го постигнат. Следващия сезон целта им ще бъде прескачане на групите. И когато постигнат и това, и започнат да се срещат по между си, какво аджеба правим с философията "в Европа няма Левски, няма ЦСКА, всички сме българи..."