Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За мен влюбването е точно това в началото - когато все още се вълнуваш дали той ще хареса косата ти/ къде ще ходите и т.н. Любовта идва след това - когато можеш да го погледнеш в лицето и да прочетеш в очите му всичко онова, което искаш да му кажеш...
Аз и приятелят ми се познаваме толкова добре, че в един момент се чудех дали просто нямам физически отношения с най-добрия си приятел (и му го казах!). Последва една малка "кризичка", но в крайна сметка именно в трудните моменти се доказват истинските неща.
Просто не мога да си представя живота си без него, а и не искам(: Докато всичко не е станалао въпрос на навик (надявам се да не стане никога!), ще извличам най-доброто от тази връзка (егоисче съм
), но се надявам да му давам поне толкова, колкото той на мен... Просто животът е прекалено кратък, за да се взимаме насериозно!
Аз и приятелят ми се познаваме толкова добре, че в един момент се чудех дали просто нямам физически отношения с най-добрия си приятел (и му го казах!). Последва една малка "кризичка", но в крайна сметка именно в трудните моменти се доказват истинските неща.
Просто не мога да си представя живота си без него, а и не искам(: Докато всичко не е станалао въпрос на навик (надявам се да не стане никога!), ще извличам най-доброто от тази връзка (егоисче съм

Общо взето любовта е доста относително понятие.Тя е строго индивидуална за всеки един от нас.За мен истинска любов няма.Да,силни чувства,страст,нежност но всичко си е до време.След това или единия ще изневери или другия,чувствата започват да изстиват,срещаш други хора и решаваш че живота е пред теб и не искаш да се заробваш още.Това е единия вариант.Другия-любовта просто се превръща в навик.Превръща се в рутина.100 % е сигурно че ще бъдеш наранен.А това си е гадно!!!Самото чувство е толкова силно че може да те накара да летиш,да бъдеш недосегаем и в същия момент падаш от облаците,удряш си главата в земята и осъзнаваш че си живял в измислен свят и човекът в когото си бил влюбен се целува пред теб с друга.Грозна картинка!:)
Всеки може да обича-обичал е и е бил обичан,но незнам защо накрая нещата винаги се провалят.А може би при мен само е така?Незнам, но мисля че истинска любов няма(а всъщност така искам да греша):)
И специално за всички вярващи:):
http://youtube.com/watch?v=IfQF-bv8vSs
А песничката е уникална!:)
Всеки може да обича-обичал е и е бил обичан,но незнам защо накрая нещата винаги се провалят.А може би при мен само е така?Незнам, но мисля че истинска любов няма(а всъщност така искам да греша):)
И специално за всички вярващи:):
http://youtube.com/watch?v=IfQF-bv8vSs
А песничката е уникална!:)
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
мен и стомаха ме боли понякога,много огладнявам от тази любовDesodeset написа:И сърцето,и сърцето също...El написа:Сърцето същоDesodeset написа:Не е много хубаво да се влюбваш.После само те боли главата от това
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
мн се надебелява от влюбванетоHeyGod написа:мен и стомаха ме боли понякога,много огладнявам от тази любовDesodeset написа:И сърцето,и сърцето също...El написа:Сърцето същоDesodeset написа:Не е много хубаво да се влюбваш.После само те боли главата от това
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
ducklin-th
- В началото бе словото
- Обратна връзка:

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"