Войната по пътищата...
- DADO
- Легендарен флуудър
Според мен темата наистина трябва да се заключи. Още повече - да се изтрие. Защото имам предчуствие че тия караници няма да спрат. Аз повече нищо не искам да пиша, тъжното в случая е че във връзка с инцидента със Стависки много форумци показаха че са по-тъпи и от най-гнусните и долни жълти вестници.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Това си е факт! Мен из София досега са ме засичали много малко жени и мноогоо мъже, и оше повече бакшиши. Жените като цяло (не се обиждайте!!!!) се чустват по-несигурно зад волан аи карат много внимателно (с малки изключения), докато мъжете... абе виждаме всеки ден!nrggirl написа:разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили![]()
![]()
![]()
![]()
Мдаа, и аз, ако съдя по себе си, съм несигурна като карам, и особнено в Сф...
Затова и рядко си го позволявам, а и не съм фен на високите скороти, карам си бавно...Явно тва изнервя някои "добре облечени бизнесмени", от които и псувни отнасям...Но по-добре така, отколкото да караш бясно и да размажеш някой...Виждаме какво става...И главно заради гъзарията да се кара със 100 км. в час... 
Пошегувах сеnrggirl написа:разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили![]()
![]()
![]()
![]()
- Marmelada
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ето че мъжете могат да си го сложат на едно място това "ахахахах,жена шофьор"A.Levitte написа:Пошегувах сеnrggirl написа:разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили![]()
![]()
![]()
![]()

- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами не, че нещо, но алкохола не е пържопричината на катастрофите СПОРЕД МЕН. Имам книжка и съм карал пил. Много хора са го правили .... Въпросът е да знаеш, че за реакция ти трябват 3 секунди, не 1. Тогава спазвам ограниченията и всички правила. Без да съм пил карам по-безотговорно - факт. Максим явно е бързал ... кофти и за него и за жертвите.
А за жените - първо да видим дяла на жените шофьорки и дяла на мъжете, после да говорим за проценти.
А за жените - първо да видим дяла на жените шофьорки и дяла на мъжете, после да говорим за проценти.
Get rich or die trying ....
Хахахахаха евала брато.....A.Levitte написа:Темата е много интересна; много се кефя на черната хроника - когато някой българин се залети с каруцата си и се забие в стълба![]()
![]()
Иначе , сериозно, ставащото по българските пътища е безобразие - ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили![]()
![]()
![]()
![]()
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Първопричината е липсата на самосъзнание, която очевидно показваш с това си мнение.charshavcho написа:Ами не, че нещо, но алкохола не е пържопричината на катастрофите СПОРЕД МЕН. Имам книжка и съм карал пил. Много хора са го правили .... Въпросът е да знаеш, че за реакция ти трябват 3 секунди, не 1. Тогава спазвам ограниченията и всички правила. Без да съм пил карам по-безотговорно - факт. Максим явно е бързал ... кофти и за него и за жертвите.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Не знам дали го има пуснато по-рано, но вижте това... даже трябва в някоя по-ключова тема да бъде показано, за да го видят повече хора!
http://www.spetrov.com/video/weird/streets-of-sofia
П.П. За плиткоумните не става въпрос за спора София-провинция... навсякъде има такива шофьори!
http://www.spetrov.com/video/weird/streets-of-sofia
П.П. За плиткоумните не става въпрос за спора София-провинция... навсякъде има такива шофьори!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си