Войната по пътищата...

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Според мен темата наистина трябва да се заключи. Още повече - да се изтрие. Защото имам предчуствие че тия караници няма да спрат. Аз повече нищо не искам да пиша, тъжното в случая е че във връзка с инцидента със Стависки много форумци показаха че са по-тъпи и от най-гнусните и долни жълти вестници.
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

Темата е много интересна; много се кефя на черната хроника - когато някой българин се залети с каруцата си и се забие в стълба :lol: :lol:
Иначе , сериозно, ставащото по българските пътища е безобразие - ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

nrggirl написа:
A.Levitte написа: ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
разбира се, че "фустите" сме виновни. странното е само колко малък е процентът катастрофи, предизвикани от жени, в сравнение с катастрофите, предизвикани от намахани фукльовци, качили се преди ден на мощен автомобил и иизбиващи комплекси на пътя.
Това си е факт! Мен из София досега са ме засичали много малко жени и мноогоо мъже, и оше повече бакшиши. Жените като цяло (не се обиждайте!!!!) се чустват по-несигурно зад волан аи карат много внимателно (с малки изключения), докато мъжете... абе виждаме всеки ден!
Изображение

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мдаа, и аз, ако съдя по себе си, съм несигурна като карам, и особнено в Сф... :oops: Затова и рядко си го позволявам, а и не съм фен на високите скороти, карам си бавно...Явно тва изнервя някои "добре облечени бизнесмени", от които и псувни отнасям...Но по-добре така, отколкото да караш бясно и да размажеш някой...Виждаме какво става...И главно заради гъзарията да се кара със 100 км. в час... :evil:
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

nrggirl написа:
Пошегувах се :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Изображение
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

A.Levitte написа:
nrggirl написа:
Пошегувах се :wink:
ето че мъжете могат да си го сложат на едно място това "ахахахах,жена шофьор" :lol:
Изображение
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Ами не, че нещо, но алкохола не е пържопричината на катастрофите СПОРЕД МЕН. Имам книжка и съм карал пил. Много хора са го правили .... Въпросът е да знаеш, че за реакция ти трябват 3 секунди, не 1. Тогава спазвам ограниченията и всички правила. Без да съм пил карам по-безотговорно - факт. Максим явно е бързал ... кофти и за него и за жертвите.

А за жените - първо да видим дяла на жените шофьорки и дяла на мъжете, после да говорим за проценти.
Get rich or die trying ....
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

A.Levitte написа:Темата е много интересна; много се кефя на черната хроника - когато някой българин се залети с каруцата си и се забие в стълба :lol: :lol:
Иначе , сериозно, ставащото по българските пътища е безобразие - ама така е като се дават права на фустите да притежават и още по-страшното- да карат автомобили :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Хахахахаха евала брато..... :lol: :lol: :lol:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

charshavcho написа:Ами не, че нещо, но алкохола не е пържопричината на катастрофите СПОРЕД МЕН. Имам книжка и съм карал пил. Много хора са го правили .... Въпросът е да знаеш, че за реакция ти трябват 3 секунди, не 1. Тогава спазвам ограниченията и всички правила. Без да съм пил карам по-безотговорно - факт. Максим явно е бързал ... кофти и за него и за жертвите.

А за жените - първо да видим дяла на жените шофьорки и дяла на мъжете, после да говорим за проценти.
Първопричината е липсата на самосъзнание, която очевидно показваш с това си мнение.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Някой хора обичат да скачат с бънджи, други да карат бързо... А да кажете нещо за пътищата?! В Германия скорост от 200 км/ч не е нещо ненормално ...
Get rich or die trying ....
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

charshavcho написа:В Германия скорост от 200 км/ч не е нещо ненормално ...
Да, но пътищата знаеш какви са, а и колите им са нови и следователно по-стабилни, по-безопасни, по-надежни...
С 20-годишна Вектра няма как да вдинеш 200. Поне не и на 4 колела. :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Не знам дали го има пуснато по-рано, но вижте това... даже трябва в някоя по-ключова тема да бъде показано, за да го видят повече хора!

http://www.spetrov.com/video/weird/streets-of-sofia

П.П. За плиткоумните не става въпрос за спора София-провинция... навсякъде има такива шофьори!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Това клипче не го ли гледахме вече? Даже помня, че бях изказал мнение по него.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “България”