ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
tanzen
В началото бе словото

Мнение от tanzen »

hora, az samo vaprosi zadavam, ama nqkoj znae li koga e popravitelniq po informacionni tehnologii pri Ivo Piperkov? I saotvetno kak da se qvq na popravka - trqbva li da se pi6e nqkakav protokol ili prosto se izsipvam tam?
MOlq, vazhno e!!! :(
Do not follow where the path may lead- go where there's no path and leave a trail!
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Днес отидох и с неудоволствие дарих касиерката в паричния салон с 130лв. Препоръчвам на колегите, които са в София в момента, да последват светлия ми пример скоро - отидох преди работа в 9 и нямаше жива душа. Няма блъсканици, чакане, тарапана... Кеф ви казвам! :lol:
Аватар
tanzen
В началото бе словото

Мнение от tanzen »

:( HELP!
Do not follow where the path may lead- go where there's no path and leave a trail!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

tanzen,
в официалната информация на страницата на ФЖМК няма нищо такова като поправителен изпит по ИТ, така че пробвай с информация от Ичева. Ако и тя не знае, пиши на Пиперков и той ще ти каже кога е изпитът. Доколкото знам за поправителна сесия не се плаща, но за радост досега не ми се е налагало да се запознавам с процедурата, така че не мога да ти помогна :lol:
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

абе интересно ми е, дали ако сме записани профил телевизия може да се вяснем с бележки от радио или печат? Би ли било проблем?
и някой който вече е ходил да заверява да каже каква е процедурата? само ги подпечатват или ни следят в някъв списък дали сме този профил?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Нямаш проблем - днес и БобитУ мина по тая процедура. Пък и каква е гаранцията, че ще си намериш медия, в която да те вземат на стаж и да отговаря на профила ти? И без това мнозинството работят в печатни, ако и да са тв-фейсиз.
Впрочем, върнах се и, да знаете, ако не на 1ви, на 2ри ще ви намеря. Знам ви програмата, зайцииии... *заплаш-заплаш*.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
tanzen
В началото бе словото

Мнение от tanzen »

bvz написа:tanzen,
в официалната информация на страницата на ФЖМК няма нищо такова като поправителен изпит по ИТ, така че пробвай с информация от Ичева. Ако и тя не знае, пиши на Пиперков и той ще ти каже кога е изпитът. Доколкото знам за поправителна сесия не се плаща, но за радост досега не ми се е налагало да се запознавам с процедурата, така че не мога да ти помогна :lol:
10x
A nqkoi znae li mu meil-a?
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

*притеснено* Поради технически причини нямах възможност да ида на 3 и 4 и в момента нямам представа колко съм назад и с какво. Ако някой не му е проблем, лекции за първи курс Журналистика - Социална психология и Радиокомуникации може ли да ми прати поне нещичко? Мерси.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Първи курс не би трябвало да се учи Радиокомуникация - даже съм сигурна, че не се учи. Ако сте при Снежана Попова, лекциите вероятно няма да ви трябват - поне до миналата година практиката беше на изпит да дава анализ на откъс от радиопредаване, за което ти трябва само дар слово и някаква обща култура.
По социална психология също няма да мога да ти помогна с лекции (зафичих ги към дома), но ако имаш възможност, време и желание, намери си 5те томчета на Сава Джонев ("Социална психология") и действай по тях. Първите 4 от тях ще ти влязат в употреба, но трябва да си отбереш по конспекта, тъй като има доста допълнителни неща. Проф. Драганов също ги препоръчва, да знаеш.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

tanzen,
той си го пише мейла още първия час на дъската и телефона също. Ще ти го пратя на ЛС, ако го намеря но мисля че го знам.
infy,
ВСИЧКО МОЖЕ, това е факултетът на неограничените възможности :lol: :lol: :lol: . Възможно е да си профил телевизия и да си правил стаж в печатна медия. Все едно е дали ще отидеш на заверката за телевизия или на заверката за печатр може и на заверката за радио да пробваш (има колеги които са в профил Печат и агенционна журналистика, правили са си стажа в радио и си го заверяват в деня за печат). В крайна сметка важни са две неща: да имаш бележка за проведен стаж и да я покажеш на някой, кото да ти се подпише в книжката :lol:
Eneya,
зараи тебе специално погледнах на какво от първи курс може да викаш Радиокомуникация, ама нищо не се връзва, РК е във втори курс. А иначе - какви лекции. По СП се пишат курсови работи, а по РК текущи писмени работи и изпит. По първото важното е да напишеш нещо, а ако си на изпит да препишеш нещо. По второто важното е да умееш да анализираш, пък то не е толкова лесно, колкото всички твърдят, особено като задачата е анализ на проблем по избор от чутото :lol: А иначе чети каквото Търговецът на кристал ти е казала, сигурно ще ти помогне за изпита при проф. Драганов :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

bvz написа:пък то не е толкова лесно, колкото всички твърдят, особено като задачата е анализ на проблем по избор от чутото :lol:
Простете за спама, но... как да не го обичаш, хъ?
В края на ноември
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

Благодаря за отговорите, много сте ми полезни
егати станахме уж 2ри курс, а все сме си така неориентирани....

а, още нещо, другите години също ли имаме задължителен стаж?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Всичките 3 лета. На печелившите - честито, аз онзи ден си взех последната заверка от стаж. :cry:
А, впрочем... 2 курс, хи хи хи... ако оцелееш първия му семестър (основно), смятай се за завършила. Повече няма пък да кажа :)
В края на ноември
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Не знам дали трябва да се учи или не трябва. Но е факт. В програмата ми гордо се мъдрят часове по радиокомуникации при порф. ден. Сн. Попова - зала номер 13.
О.о?
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Това, че може да се заверяват документи за профил Телевизия и на 11-ти е сигурно, нали! Сега го прочетох на информационното табло...http://info-fjmc.blogspot.com/
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”