Приетите журналистика!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Robinzon
В началото бе словото

Приетите журналистика!

Мнение от Robinzon »

Здравейте, колеги. Виждам, че различните факултети и в частност специалностите са си направили теми за новобранците и си викам я и аз да събера журналистите...така де - трябва да се подкрепяме, да се видим кой сме , що сме...Аз съм Ангел Иванов от Габрово - който иска нека се представи...все отнякъде трябва да почнем. Кажете си очакванията и надеждите, опасенията и тревогите...Ако пък има от курсовете на СУ по журналистика (втория) още по-добре - може и да се знаем. Заповядайте...
Аватар
Biliana
В началото бе словото

Мнение от Biliana »

Здрасти !Това е много добра идея да се позапознаем във форума :) Аз съм Биляна и съм от Смолян, а за курсовете бях на първия, така че не сме се засякли :) Дано има още ентусиасти да се представят тук, ако пък не, скоро ще си се видим наживо :wink:

PS :Който иска може да си остави Skype или ICQ, моят Skype е biliancheto
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

И аз съм в кюпа :wink: Казвам се Десислава и съм от Дупница. В общи линии засега нямам притеснения, само трябва да се ориентирам в новата обстановка... Все пак, надявам се да сме се събрали само готини и свестни хора :wink:

P.S. Skype - timshel_dessy
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
Biliana
В началото бе словото

Мнение от Biliana »

И аз на това се надявам, да е свежа обстановката :D И естествено -Яко party- по студентскиии :)
Robinzon
В началото бе словото

Мнение от Robinzon »

еее чудесно ! Радвам се че пишете...моят skype е Robinzon. А е повече от ясно че ще се забавляваме...Аз нямам търпение. Няма ли и някой колега да се престраши:). Не че ще ни е неприятно сред мнозинството от колежки де!
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

споко вие поне сте 18 момчета :lol: , във ВО като имаме само 7 ...
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Аватар
Biliana
В началото бе словото

Мнение от Biliana »

При нас направо ще си е лукс -цели 18 момчета в морето от мацки като цяло във ФЖМК :D :D Имам един приятел в PR и мисля, че не се оплаква от обкръжението :D
Последно промяна от Biliana на 04 Сеп 2007, 21:57, променено общо 1 път.
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Женско царство! :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

и аз искам да се запозная с вас - журналистите, въпреки че не сме в 1 "клас" 8) :wink:
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

абе аз съм била в клас само с момичета и не беше много хубаво ... издивява се много даже по едно време почнаха да ни викат "амазонките" :twisted:, така че да се не засягате ако си присвоим някое момченце :lol:
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Лошо няма... в крайна сметка в един факултет сме... :wink: Кажи-речи един дол дренки :wink:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

мен това ме притеснява, че имаме само 2 момчета в специалността, а аз досега винаги съм била по равно в училище. дано свикна бързо, ако се свиква изобщо :?
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Свиква се.. Ние в училище бяхме точно така - само с 2 момчета в класа... Ама после даже почва и да не ти прави впечатление... :wink:
Аватар
Biliana
В началото бе словото

Мнение от Biliana »

Ами моят клас беше с повече момчета, не че има голямо значение важно е шоуто да е на MAX :D
Robinzon
В началото бе словото

Мнение от Robinzon »

Опааа...Чакайте малко, колежки! По-спокойно, моля!Те момчетата може да са малко, ама важното е да са качествени, отбрани даже:). И по дяволите само аз ли защитавам тук мъжката част от журналистите. Нищо, нека ми е зле само сред момичета. Такаа, да ви кажа то и на курса, и на изпитите си беше така - чувствах се като във феминистки клуб ама ще се оправяме някак...Само не се притеснявайте..ние нека само веднъж се сберем пък после...здраве да е!
Beach Soccer by Umbro: Life is short, play hard!...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”