Скандинавистика

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Как си пиша?! :roll:

Пхаха, българския си го знам перфектно, и когато правя писмени работи имам най-много по едно грешка на три страници есе или интерпретативно съчинение така че не виждам защо ти трябва да павиш тъпи забележки на човек който никак не познаваш и дори не виждаш... брей че злобари се завъдиха под път и над път бе!!!

А да имаше и друга част от поста ти ...няква по-човешка и по-нормална... ето отговори на въпросите ти - в 11 клас съм /или ще бъда/ от Враца, колко англииски знам ..ами имам 5 вече трета година ако това върши работа ..не знам какво повече да кажа.
Аватар
Heimdall
В началото бе словото

Мнение от Heimdall »

За съжаление и аз не знам какво повече да кажа ...
"The road of excess leads to the palace of wisdom." William Blake, Proverbs of Hell
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Аха...ок, мерси за помощта.
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

В тази тема са дадени някои съвети - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7953

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 8&start=18 - тук можеш да прочетеш за курсовете.

Ето и сайта на Фондация Университетска Англицистика и Американистика - http://afeasbg.com/

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=4848 - тук също могат да се открият полезни работи, но темата е 63 страници, като повечето е спам. Ако ти се рови... :roll:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Ми аз рових доста из темата - но не минах цялата разбира се ...тоз третия сайт /afeasbg/бях попаднала на него п реди време и почнах да разпитвам тук-там дали е надежден защото доста ми хареса и дори бяхх тръгнала да се записвам на него но само едно ме притеснява - това че не се провеждат курсовете в самата сграда на СУ- това от значение ли е или няма място за притеснения? Иозбощо ходил ли е някой там на тези курсове... ти например къде си ходил? А също и не разбрах какво означава това ФКНФ което си споменал в един от линковете ?

YOUR FUCKING SOUL!!!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Според мен ти е рано сега да тръгваш на кандидатстудентски по английски, а тези на ФУАА са кандидатстудентски. Сега си за обикновен езиков курс, ако смяташ, че гимназията не ти е достатъчна.

Курсовете няма защо да се провеждат в СУ. Тва изобщо няма какво да те притеснява. Те се провеждат там, където е организацията, която ги организира - във ФУАА. Или която и да е друга фирма.

ФКНФ е името на факултета. Ffuck N'uff. :twisted:

От дипломата ти трябва 6 по английски, или поне в последните няколко КСК изглеждаше така - хората са се юрнали към тая специалност така, че баловете се вдигат до ненам къде си.

П.П. Що ми се цензурира любимата дума бе :P
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Аха... значи по-добре да тръгвам на някви езикови курсове без те да са към СУ? ...
Аз пък си мислех че колкото по-рано почна поддготовката толкова по-добре ...а за такива курсове които са си само така без да са кандидатстудентски...какви има, в София например има ли добри, може ли да ми препоръчате нещо?
Защото в моя град не смятам да си давам парите и одавна съм се отакзала о тидеята някой местен даскал да ми дава уроци или курсове или каквото и да било. :roll:

А и още един въпрос- защо да ми трябва 6 по англииски - аз като гледах балообразуването тукв сайта, пишеше западен език- демек мога да имам 6 по немски в случая защото аз по него имам 6, от кога само оценката по англииски се взима?... :roll:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Brainless Pirate
Гутенберг

Може да имаш и 6 по немски...не знам, по езика, с който ще кандидатстваш предполагам. Това, което ще пишеш в документите, гледай да е 6, защото баловете са високи. Но до твоята КСК може да се променят нещата, знам ли.

Не казвам, че е по-добре да тръгваш на курсове, без те да са към СУ. Напротив, кандидатсттуд... курсове към СУ са добра подготовка за изпита на СУ.

Само че ти каза, че сега почваш 11 клас (т.е. до изпита имаш 2 години?), затова мисля, че е рано за канд.ст.курс, а по-добре си поддържай нивото на английски с други, обикновени курсове. Ако прецениш за нужно.
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Да де ...аз питах за обикновени курсове къде могат да се намерят такива, щом ми е рано за кандидатстудентски?

YOUR FUCKING SOUL!!!
Brainless Pirate
Гутенберг

Nemesis написа:Да де ...аз питах за обикновени курсове къде могат да се намерят такива, щом ми е рано за кандидатстудентски?
Има хиляди фирми. :) Сравни цени и т.н. неща и си избери. Ако живееш във Враца, няма ли да ти е много да идваш всеки път до София за урок? Защо подценяваш така учителите в града ти, сигурно има добри все пак. В София е пълно с некоректни езикови школи, това че са тук.. не е никаква гаранция.

Не мога да ти помогна за съвети за конкретна фирма, провери в КСК - сигурно има инфо от хора, които са кандидатствали с английски. :idea:
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

Баловете не бяха високи тази година. За момчета даже бяха рекордно ниски.Има отлив.
Brainless Pirate
Гутенберг

д-р_Хауз написа:Баловете не бяха високи тази година. За момчета даже бяха рекордно ниски. Има отлив.
Да, но тя е момиче :(
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Ехх... защо тряббва на момчетата да им е по -лесно...в тоя случай поне! така не е честнооо!!! :evil:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Честно е, щото приемат два пъти повече момичета :wink:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Е да, и затова трябва два пъти повече да учим и да се скъсваме от ходене по уроци и по курсове... :?

YOUR FUCKING SOUL!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”