Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.
:lol: :lol: :lol:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

Всъщност аз и ICQ не използвам... по-скоро QIP - по-леко е дори от ICQто и има някои мн яки опции :wink:
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

HeyGod написа:Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.
Да, и на мен така ми казват.
"Луд на шарено се радва". :?
И к'во, като в ICQ няма иконка, показваща среден пръст?! :lol:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Доста кух отговор "Има повече емотикони" :lol: , но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

castelo написа:...но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
Еми циганска работа... :lol: :lol: :lol:
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Skype си е по-разпространен (затова него ползвам... колкото го ползвам :lol: )
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Cassie написа:по-скоро QIP
това е истината :wink:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Cosa~Nostra написа:
HeyGod написа:Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.
Да, и на мен така ми казват.
"Луд на шарено се радва". :?
И к'во, като в ICQ няма иконка, показваща среден пръст?! :lol:
Как кво бе колега :shock: :shock: :shock:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

castelo написа:Доста кух отговор "Има повече емотикони" :lol: , но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
Не си прав, MSN има най-добри шарении, защото в него можеш да си сложиш каквото и да е като емотикон. Можеш и себе си да сложиш да се показва, като напишеш Castelo - или каквато и да е картинка. Не съм забелязала нито едно от другите две да има опцията да слагаш свои емотикони.

На мен пък ICQ ми е по-натруфено с какви ли не игри и бутончета, така че може би зависи кой на каква версия е попаднал.

Вече не ме дразнят програмите, различни са, важното е какви хора имам в тях. Както скоро казвах на един познат - MSN може да е много тъп, обаче ако го махна само защото не ме кефи, значи да не си чатя с познатите и приятелите, които са ми там. Същото важи за другите програми.

А най-леко и безпроблемно работи Google Talk, ама никой не ще да го ползва, защо така :lol: Мен ме кефи.
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Brainless Pirate написа:
castelo написа:Доста кух отговор "Има повече емотикони" :lol: , но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
Не си прав, MSN има най-добри шарении, защото в него можеш да си сложиш каквото и да е като емотикон. Можеш и себе си да сложиш да се показва, като напишеш Castelo - или каквато и да е картинка. Не съм забелязала нито едно от другите две да има опцията да слагаш свои емотикони.
Да, наистина е така. :wink: Но вградените емотикони са супер смотани. Повече са отколкото в Skype и ICQ, но точно най-често използваните са много дървени...

.......................

А какво ще кажете за новите видео опции в Skype? Видео в полето за настроение (както са го кръстили), видео в чат прозореца... Май е готино, но по-добре да бяха въвели видео с уеб камера по време на чат. :evil:
Изображение
Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

castelo написа:
Brainless Pirate написа:
Да, наистина е така. :wink: Но вградените емотикони са супер смотани. Повече са отколкото в Skype и ICQ, но точно най-често използваните са много дървени...
Ама кой ги гледа тези дървените емотикони, като можеш да ползваш всякакви други, по-хубави, неограничено :) След няколко дни разговори с хора вече си ад-нал всякакви емотикони, които те са си добавили, само с един клик. Слагаш си каквито те кефят и забравяш за вградените. Вградените suck на всяко, макар че има разлика при разл. версии.

Иначе е тъп месинджър, ама, както казах, за мене е важно да има къде да си чатя с хората, а те като нямат другите програми...
castelo
Флъдзила

Re: Skype

Мнение от castelo »

Някой ползва ли новия Скайп? Преди малко го дръпнах от техния сайт. Някои работи ми харесват, но за други имам забележки. Снимките излизат по-големи, след като се заредят наново, ако това ви влече. Чат прозорците могат да се появяват както в отделни прозорчета, така и в главния Скайп прозорец, което спестява място долу на Таскбара. Обаче щеше да е много по-добре, след като разговорите се изведат в отделни прозорци, главният да се свиваше до списъка с контактите, вместо да се появява това синьо нещо. Надявам се скоро да осъвършенстват новия изглед на програмата и да въведат различни скинове.
Изображение
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Аз много се чудя дали да не си го сваля... Може ли линк, че нещо не мога да го намеря? :roll: А да, а има ли възможност да си слагаш тапети, както на другата версия?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

http://www.skype.com/intl/en/download/s ... wnloading/

Направо само ще ти изскочи прозорчето за сваляне. На мен ми я бяха подхвърлили тази версия преди месеци, но понеже не я намерих в сайта на Скайп, реших да не си правя експерименти. Но щом вече са я качили, рекох да я пробвам. Аз лично не намерих отнякъде да се слагат тапети. Предполагам, че няма още.
Изображение
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Е щом няма тапети, няма да си я дърпам. Това ми е една от любимите опции, щото не обичам да ми е някакво сиво, а пък като си сложа някоя хубава снимка за тапет и ми се повдига настроението. :D Мерси много все пак!
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”