УНГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Уаау... леле недей така моля ти се ! не ме плаши... и без това малко ми трябва на крехката надеждица дето едва едва се крепи а ти сега... каквито ми ги наговори... ще взема да не заспя тази нощ! :(
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

Ще ставам да лягам вече аз... приятно ми беше да си побъбрим и утре пак може ;) и за литература, и за английски, и за всичко... лека от мен :)
Няма, няма, няма да вървя с наведена глава... (Камен Во) :)))
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

еее, спокойно де... не беше това целта! нали знаеш - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! щом сме живи ние, ще се справите и вие :D базикам се... лекаа
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Лоша си! ти си лягаш а за мен не мислиШ! :lol: :lol: :P
Ок ще се радвам утре пак да се видим... може да ти драсна някое и друго ЛС да се разберем за повече чат на друго място...където му е мястото.
Айде лека нощ.

YOUR FUCKING SOUL!!!
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Ехааа, няколко дни отсъствие и гледай какво става- темата стигнала 4тъа страница! Браво, браво :D

Алексче, супеер, още една дружка :) Само така, щурмоваци на СУ! :lol: Държи ме от вчера лигавото, тъй че да се спра навреме :)
Кхъм, унгарски филолози от всички краища, обединявайте се!!! :lol:

Немезис, аз по литература изкарах двойка, ама не съм се готвила- така че, не се притеснявай стига да си учиш шанс винаги имаш. :) За английския- има голяма доза късмет, както и оттренираност- въобще грубо казано цяла година си "налягаш парцалите", отиваш на изпита/ите, пишеш, пишеш и накрая се надяваш да си се справила до излизането на оценката. Като излезе самата оценка вече и да мислиш и да не мислиш все тая- няма как да я промениш :) Въпросът е да не се депресираш, ако пък случайно не си се класирала в най-голямото си желание- важното е да МИСЛИШ когато си подреждаш специалностите и да не се водиш по акъла на другите, а по твоите мечти/въждления за твоето бъдеще :)

И тъй като се отплеснах.... Другари филолози и колеги, ако имате желание на 09.09.2007 в 17 часа, на стълбите пред Ректората (м/у двамата прословути братя) се прави очна ставка на събралите смелост първокурсници за опознаване на випуска :) Хора не ядем и не връщаме (само повръщаме) :lol:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Ами при мен е изключено да имам 2 по литературата....определено съм била винаги добра по този предмет и затова искам и с него да кандидатствам. Досега само 6-тици а на някое класно 5- значи най-ниската ми оценка е била 5.
На изпита разбира се не е точно като в даскало обаче все пак не може в клас да имам 6 а на изпита 2 или дори 3! :wink:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

Немезис, а ти сега ще си 12ти клас, така ли? Искам и аз пак да съм 12ти клаас... Ще я изядеш литературата, не се притеснявай... Извинявай, ако снощи верно съм те наплашила... Няма нищо страшно в кандидатстването ;) Помниш ли в седми клас как беше около изпитите?
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

А иначе, Кира, идеята за събиране на 9ти не е никак лоша :) Сериозно ще се замисля и накрая най-вероятно ще го измисля да дойда...:)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Тъй де, аз така и така като я захапах тая идея и си я прокламирам :) Щооо като гледам всичките са някви ултра-мега-хипер-свършиха-ми-суперлативите хора :) И ся като се позапомним зайците до сесията....ще бъде купон! :lol:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Ами при мен е изключено да имам 2 по литературата....определено съм била винаги добра по този предмет и затова искам и с него да кандидатствам. Досега само 6-тици а на някое класно 5- значи най-ниската ми оценка е била 5.
Аз и други съм чувал така да разправят...
Но ако човек е добре подготвен и запознат с критериите на изпита и се е натренирал достатъчно,(относително)малка е вероятността да изкара слаб.Иначе и аз за догодина имам за резервен вариант изпита по български... :wink:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

:hello2: Аз само да успокоя бъдещите кандидат-студенти - не им се шашкайте на изпитите прекалено...И аз се бахя притеснила много като се замисля, но после разбрах, че е било излишно :) Смело напред и няма никакви Слаб и т.н. ... Моят даскал казваше, че под 5.75 е провал (на шега, разбира се...)
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

aleksche написа:Немезис, а ти сега ще си 12ти клас, така ли? Искам и аз пак да съм 12ти клаас... Ще я изядеш литературата, не се притеснявай... Извинявай, ако снощи верно съм те наплашила... Няма нищо страшно в кандидатстването ;) Помниш ли в седми клас как беше около изпитите?
Мне за 11 ще съм сега... :wink: Ще я изям няма кво да правя друго :)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от Nemesis на 04 Сеп 2007, 19:24, променено общо 1 път.

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
aleksche
В началото бе словото

Мнение от aleksche »

Сериозно ли за 11ти...ако верно имаш още две години, недей отсега да мислиш толкова сериозно за кандидатстване :!: :):):) Поживей си, има време после да му мислиш! :)
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Охх...може би си права обаче не знам..някакси искам всичко да ми е наред и да ми е ясно от рано..за да съм спокойна... а при мен спокойствието е едно много трудно-постижимо нещо... :?

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Nemesis, всичко е възможно, аз съм доказателство за това. :roll:

Иначе да си кажа, че бях на лятна академия за изкуство на Широка Лъка и та се запознах с един челист унгарец и го молих да ми говори на унгарски и беше много весело. :lol: Ама така си чупеше езика, че колкото и да ме молеше да повторя какво е казал, просто не можех :lol: . Та така с моите унгарски познанства. :P Иначе много готино звучи езика, доста екзотично. :wink: Успех в ученето!
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”