Приетите журналистика!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Приетите журналистика!
Здравейте, колеги. Виждам, че различните факултети и в частност специалностите са си направили теми за новобранците и си викам я и аз да събера журналистите...така де - трябва да се подкрепяме, да се видим кой сме , що сме...Аз съм Ангел Иванов от Габрово - който иска нека се представи...все отнякъде трябва да почнем. Кажете си очакванията и надеждите, опасенията и тревогите...Ако пък има от курсовете на СУ по журналистика (втория) още по-добре - може и да се знаем. Заповядайте...
Здрасти !Това е много добра идея да се позапознаем във форума
Аз съм Биляна и съм от Смолян, а за курсовете бях на първия, така че не сме се засякли
Дано има още ентусиасти да се представят тук, ако пък не, скоро ще си се видим наживо
PS :Който иска може да си остави Skype или ICQ, моят Skype е biliancheto
PS :Който иска може да си остави Skype или ICQ, моят Skype е biliancheto
- TimShel_Girl
- Драскач
И аз съм в кюпа
Казвам се Десислава и съм от Дупница. В общи линии засега нямам притеснения, само трябва да се ориентирам в новата обстановка... Все пак, надявам се да сме се събрали само готини и свестни хора 
P.S. Skype - timshel_dessy
P.S. Skype - timshel_dessy
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
При нас направо ще си е лукс -цели 18 момчета в морето от мацки като цяло във ФЖМК
Имам един приятел в PR и мисля, че не се оплаква от обкръжението 
Последно промяна от Biliana на 04 Сеп 2007, 21:57, променено общо 1 път.
- TimShel_Girl
- Драскач
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Опааа...Чакайте малко, колежки! По-спокойно, моля!Те момчетата може да са малко, ама важното е да са качествени, отбрани даже:). И по дяволите само аз ли защитавам тук мъжката част от журналистите. Нищо, нека ми е зле само сред момичета. Такаа, да ви кажа то и на курса, и на изпитите си беше така - чувствах се като във феминистки клуб ама ще се оправяме някак...Само не се притеснявайте..ние нека само веднъж се сберем пък после...здраве да е!
Beach Soccer by Umbro: Life is short, play hard!...