Основи на НУП-Борисова и Дидактика -Герджиков/Ангелов

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Anais
В началото бе словото

Основи на НУП-Борисова и Дидактика -Герджиков/Ангелов

Мнение от Anais »

Някой знае ли какво се прави при положение,че ми е нанесла оценката в книжката,но не и в протоколната книга :x Секретарката не ми е зачела изпита(и не иска да го зачете),а Борисова е неоткриваема.Говорих с нея по тел преди два месеца,каза,че ще се качи да ми нанесе оценката,но имало някакъв съвет и явно е забравила.Някой има ли и gsm-а да говоря с нея?В кабинета и никой не отговаря.

За дидактиката:
Anais написа:Трябва ми спешно gsm-а на един от двамата:(

ед: Двата ти въпроса са подобни, помествам ги в една тема.
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

След като си издържала изпита, не виждам за какво се притесняваш. Аз също имам една невнесена оценка (Дяков), но се надявам да ми я нанесе в индивидуалния протокол и с него - при секретарката. По принцип нанася от проколол в книжката, обратното - малко по-трудно :lol:
P.S. Искай от секретарката телефоните, щом е за тази цел, би трябвало да ти ги даде.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Доц. Ю. Стоянова
Anais написа:Имам да взимам изпит при нея по лингвинистични особености.Звъня и в кабинета,но няма никой.Има ли някой координатите и?Или пък приемното и време да ходя на място :?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”