УНГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ
Модератор: Don Horhe
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Уаау... леле недей така моля ти се ! не ме плаши... и без това малко ми трябва на крехката надеждица дето едва едва се крепи а ти сега... каквито ми ги наговори... ще взема да не заспя тази нощ! 
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Лоша си! ти си лягаш а за мен не мислиШ!
Ок ще се радвам утре пак да се видим... може да ти драсна някое и друго ЛС да се разберем за повече чат на друго място...където му е мястото.
Айде лека нощ.
Ок ще се радвам утре пак да се видим... може да ти драсна някое и друго ЛС да се разберем за повече чат на друго място...където му е мястото.
Айде лека нощ.
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
Ехааа, няколко дни отсъствие и гледай какво става- темата стигнала 4тъа страница! Браво, браво
Алексче, супеер, още една дружка
Само така, щурмоваци на СУ!
Държи ме от вчера лигавото, тъй че да се спра навреме 
Кхъм, унгарски филолози от всички краища, обединявайте се!!!
Немезис, аз по литература изкарах двойка, ама не съм се готвила- така че, не се притеснявай стига да си учиш шанс винаги имаш.
За английския- има голяма доза късмет, както и оттренираност- въобще грубо казано цяла година си "налягаш парцалите", отиваш на изпита/ите, пишеш, пишеш и накрая се надяваш да си се справила до излизането на оценката. Като излезе самата оценка вече и да мислиш и да не мислиш все тая- няма как да я промениш
Въпросът е да не се депресираш, ако пък случайно не си се класирала в най-голямото си желание- важното е да МИСЛИШ когато си подреждаш специалностите и да не се водиш по акъла на другите, а по твоите мечти/въждления за твоето бъдеще 
И тъй като се отплеснах.... Другари филолози и колеги, ако имате желание на 09.09.2007 в 17 часа, на стълбите пред Ректората (м/у двамата прословути братя) се прави очна ставка на събралите смелост първокурсници за опознаване на випуска
Хора не ядем и не връщаме (само повръщаме) 
Алексче, супеер, още една дружка
Кхъм, унгарски филолози от всички краища, обединявайте се!!!
Немезис, аз по литература изкарах двойка, ама не съм се готвила- така че, не се притеснявай стига да си учиш шанс винаги имаш.
И тъй като се отплеснах.... Другари филолози и колеги, ако имате желание на 09.09.2007 в 17 часа, на стълбите пред Ректората (м/у двамата прословути братя) се прави очна ставка на събралите смелост първокурсници за опознаване на випуска
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Ами при мен е изключено да имам 2 по литературата....определено съм била винаги добра по този предмет и затова искам и с него да кандидатствам. Досега само 6-тици а на някое класно 5- значи най-ниската ми оценка е била 5.
На изпита разбира се не е точно като в даскало обаче все пак не може в клас да имам 6 а на изпита 2 или дори 3!
На изпита разбира се не е точно като в даскало обаче все пак не може в клас да имам 6 а на изпита 2 или дори 3!
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
Немезис, а ти сега ще си 12ти клас, така ли? Искам и аз пак да съм 12ти клаас... Ще я изядеш литературата, не се притеснявай... Извинявай, ако снощи верно съм те наплашила... Няма нищо страшно в кандидатстването
Помниш ли в седми клас как беше около изпитите?
Няма, няма, няма да вървя с наведена глава... (Камен Во)
))
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Аз и други съм чувал така да разправят...Ами при мен е изключено да имам 2 по литературата....определено съм била винаги добра по този предмет и затова искам и с него да кандидатствам. Досега само 6-тици а на някое класно 5- значи най-ниската ми оценка е била 5.
Но ако човек е добре подготвен и запознат с критериите на изпита и се е натренирал достатъчно,(относително)малка е вероятността да изкара слаб.Иначе и аз за догодина имам за резервен вариант изпита по български...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Няма, няма, няма да вървя с наведена глава... (Камен Во)
))
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Мне за 11 ще съм сега...aleksche написа:Немезис, а ти сега ще си 12ти клас, така ли? Искам и аз пак да съм 12ти клаас... Ще я изядеш литературата, не се притеснявай... Извинявай, ако снощи верно съм те наплашила... Няма нищо страшно в кандидатстванетоПомниш ли в седми клас как беше около изпитите?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от Nemesis на 04 Сеп 2007, 19:24, променено общо 1 път.
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Nemesis, всичко е възможно, аз съм доказателство за това.
Иначе да си кажа, че бях на лятна академия за изкуство на Широка Лъка и та се запознах с един челист унгарец и го молих да ми говори на унгарски и беше много весело.
Ама така си чупеше езика, че колкото и да ме молеше да повторя какво е казал, просто не можех
. Та така с моите унгарски познанства.
Иначе много готино звучи езика, доста екзотично.
Успех в ученето!
Иначе да си кажа, че бях на лятна академия за изкуство на Широка Лъка и та се запознах с един челист унгарец и го молих да ми говори на унгарски и беше много весело.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/