Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Благодаря за бързия отговор El! другото, което искам да те попитам е дали има някакъв входящ тест, защото честно казано в момента не съм в най-добрата си форма 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
lovesecret, по география? Нямам представа... мога да попитам сестра си и ще ти кажа, ама дори да има, не се притеснявай... нали за това е курс - да те научат на каквото не знаеш там

Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
Между другото и аз искам да благодаря на всички тук, които помагат за разрешаването на кандидатстудентските дилеми. Така че El - Thanks.
И сега и аз искам да отправя едно запитване - има вероятност да се запиша по БЕЛ в ОТ, но се чудя и за английски. Разбрах, че е възможна такава комбинация, но по въпроса за парите как стоят нещата???
Съжалявам- може да ставам вече нахална в постоянните си питания(понякога необмислени), но...
Та така... по литертура какво точно представлява тестът, защото всичко, независимо от изпитната форма и тежестта на резултата, ме притеснява. И на тези курсове по БЕЛ готвят ли те за есето по журналистика?
И сега и аз искам да отправя едно запитване - има вероятност да се запиша по БЕЛ в ОТ, но се чудя и за английски. Разбрах, че е възможна такава комбинация, но по въпроса за парите как стоят нещата???
Съжалявам- може да ставам вече нахална в постоянните си питания(понякога необмислени), но...
Та така... по литертура какво точно представлява тестът, защото всичко, независимо от изпитната форма и тежестта на резултата, ме притеснява. И на тези курсове по БЕЛ готвят ли те за есето по журналистика?
There is no religion higher than truth
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Една моя приятелка ходи миналата година по литература при ОТ и мисля, че имаха някакви часове, с които си говориха точно за есето по журналистика, но не знам дали е вписано като план за всички учители или всеки си преценява.
За какъв тест по литература питаш? Този в УНСС ли? Има си книжки, издадени от университета с примерни тестове по модул литература. Има ги на Славйков.
По въпроса ти за заплащането за два предмета в ОТ -> сумата е двойна. Ако за единия курс плащаш 680 (заедно с учебниците), то за двата ще ти е 1360лв.
За какъв тест по литература питаш? Този в УНСС ли? Има си книжки, издадени от университета с примерни тестове по модул литература. Има ги на Славйков.
По въпроса ти за заплащането за два предмета в ОТ -> сумата е двойна. Ако за единия курс плащаш 680 (заедно с учебниците), то за двата ще ти е 1360лв.

- Anelka
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ, Европеистика
- Курс: трети
Не съм чела цялата тема, но и аз искам да изкажа благодарността си към ОТ и да кажа, че съм изключително доволна от курсовете. Аз лично тази година ходих на история и немски език. Относно цените - доколкото си спомням единия ми курс беше 595 лева и по история мисля, че беше толкова, а тъй като записах да готвя 2 предмета във фирмата ми направиха отстъпка от 5 %. Така че няма да съжалявате ако се запишете там, ще бъдете много доволни!!!
Здравейте
Аз също мисля да се запиша в ОТ, но мислех да го направя след началото на учебната година, защото така ще ми е доста трудно да реша кои дни да ходя...
Искам да попитам дали някой е ходил на курсовете по география във Варна? Можете ли да ми препоръчате учител?
Аз също мисля да се запиша в ОТ, но мислех да го направя след началото на учебната година, защото така ще ми е доста трудно да реша кои дни да ходя...
Искам да попитам дали някой е ходил на курсовете по география във Варна? Можете ли да ми препоръчате учител?
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аз също много съм доволна от курсовете в ОТ ! Ходих само на курс по история,защото нямах възможност да посещавам и литературата, но съм изключително доволна и от учителя си и от темите, изобщо като цяло от отношението на фирмата към своите клиенти!
Започнах курса в края на октомври месец,бях изостанала, но наваксах! Изкарах 5.00 на предварителния по история! На редовния имам 5.25, като знам къде ми е грешката, която ме раздели от мечтаното 5.50 ( в една дата) ! НЕ ми беше трудно да уча темите, подчертаването и маркирането много ми помогнаха, хората , с които бях на уроци също бяха много приятни и отзивчиви! Бяхме група от 5-6 момичета- 3 влязохме в СУ, останалите в ПУ и ВТУ ...
Ами това е ... Бих ви препоръчала и на вас, бъдещи кандидат-студенти фирма ОТ , защото тя ще ви донесе гарантиран успех на изпитите, разбира се само тогава, когато учите системно и се стараете !
П.С Посещавах курсовете в Стара Загора !
Успех !!!
Започнах курса в края на октомври месец,бях изостанала, но наваксах! Изкарах 5.00 на предварителния по история! На редовния имам 5.25, като знам къде ми е грешката, която ме раздели от мечтаното 5.50 ( в една дата) ! НЕ ми беше трудно да уча темите, подчертаването и маркирането много ми помогнаха, хората , с които бях на уроци също бяха много приятни и отзивчиви! Бяхме група от 5-6 момичета- 3 влязохме в СУ, останалите в ПУ и ВТУ ...
Ами това е ... Бих ви препоръчала и на вас, бъдещи кандидат-студенти фирма ОТ , защото тя ще ви донесе гарантиран успех на изпитите, разбира се само тогава, когато учите системно и се стараете !
П.С Посещавах курсовете в Стара Загора !
Успех !!!
Здравейте! Хмм още малко съм объркана но ще съм благодарна на всеки който даде малко повече информация..прочетох горе-долу темата но все пак искам да попитам относно ГЕОГРАФИЯТА..ние сме 2 момичета и не сме от София утре трябва да се обадя в офиса на ОТ в моя град, но все пак когато сте от провинцията часовете всяка седмица ли трябва да се провеждат в София или не??? Мерси предварително
Иначе каот чета повечето отзиви са положителни коеот ме радва
) ии нали не е късно за записване
)
Иначе каот чета повечето отзиви са положителни коеот ме радва