The Dark List

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Sator^Absentia
В началото бе словото

The Dark List

Мнение от Sator^Absentia »

Една приятелка, пишеща в този форум, с дни наред и съвсем целенасочено ми натрапваше следната идея: 'Тук са се сбрали интересни хора с разнообразни вкусове, защо не си пост-неш каталога с музика, може пък да се намери съмишленик, който да пожелае да размени това-онова'.
Тъй... аз съм меломан и не обичам да пропускам шансовете на живота си... :lol: ... ето каталога: цък

Става въпрос за Dark Ambient\ Industrial \Drones \Neofolk \Martial \Impro-Noise \Brain Piercings \Neoclassic... дълбок ъндърграунд. Ако някой има подобни вкусове, нека се обади тук или чрез лична бележка и може да обменим туй-онуй. Надявам се да няма язвителни коментари от любители на други стилове.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Sator^Absentia написа:
Надявам се да няма язвителни коментари от любители на други стилове.
обикновено няма, не се притеснявай 8) :wink:

А Сайлънт Хил е велика игра :D
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Уби ма...Ни един от тези не съм чувала :shock: Но не ми пречи да се просветя. Някое линкче, нещо? Благодаря :D
levi nathan
От дъжд на вятър

Мнение от levi nathan »

:cheers: Хей . В българкото форум-пространство такива теми се появяват веднъж на 96 години :D

По темата - такава музика слушам отскоро и "каталогът" ми е все още доста скромничък. Но ако нещо ти потрябва, кажи и ще го кача някъде.
Crematory написа:Уби ма...Ни един от тези не съм чувала :shock: Но не ми пречи да се просветя. Някое линкче, нещо? Благодаря :D
Coil - Musick to Play in the Dark може да е добро начало. Иначе и за мен повечето имена са ми непознати и ще се радвам да ги чуя. Но как? :)
Последно промяна от levi nathan на 05 Сеп 2005, 05:46, променено общо 1 път.
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
Аватар
Sator^Absentia
В началото бе словото

Мнение от Sator^Absentia »

Няколко пъти се опитах да постна едни линкчета, но неизменно ми се казваше, че трябвало да напиша мнението си на кирилица... Пробвах да сложа няколко реда безсмислици покрай линковете, току виж станало... но не би.... Съжалявам, хванаха ме нервите.
Levi Nathan - На теб ще ти пиша лична. Coil, Current 93 и Nurse with Wound са от най-големите имена сред психарите, но гигантските им дискографии ме плашат и досега ме отказваха да се запозная по-обстойно с творчеството им.
In My Restless Dreams... I See That Town...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Като ти даде това съобщение, правиш няколко реда само с интервали. Така се минава през филтъра.
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Абсентийо, момичето ти каза как става номерът. Какво чакаш?:)
Място не можем да си намерим от нетъпрение да чуем психариите, някои от които плашат дори твоята неустрашима личност. Аз, гарантирам, ще съм първият човек, който старателно ще си изтегли всичко, което доставиш.. Естествено, ще му се възхитя и ще стана върл последовател :) ... :) Действай ! :) И .. съвет от мен (първият - безплатен): не позволявай на какви да е приятелКИ да ти натрапват каквито и да е идеи, може да пострадаш :) :wink:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

и аз никога не съм ги чувал тия :oops: сега тегля Red Queen на Coil (цъкнах линка и ми хареса заглавието :D ), ще видим дали ще ми харесат :wink:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Trip, спокойно... Някои неща представляват едно голямо нищо - все едно слушаш СКРИБУЦАНЕ В НЯКОЙ ЗАВОД ... което е най-лошото - завод с РАЗВАЛЕНИ МАШИНИ :) ... ШУМ ;)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами и аз не останах с добро впечатление.. ама кво пък, на някой може да му харесва ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

харесва му де... Саторчо дълбоко се затрогва от тая музика ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”