мЕсо
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Месото ми е една от любимите храни. Предпочитам го под формата на пържоли, шишчета, шницели, скара и т.н., а не в разни манджи и супи. Ям пилешко, телешко и свинско, агнешкото нещо не ми харесва.
Btw, по Discovery разправяха, че главната стъпка в еволюцията на човека е станала, когато хората са започнали да ядат месо, защото мозъкът се нуждаел от много енергия, която само то можело да осигури
Btw, по Discovery разправяха, че главната стъпка в еволюцията на човека е станала, когато хората са започнали да ядат месо, защото мозъкът се нуждаел от много енергия, която само то можело да осигури
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
тънък намек за ВЕГИТАТА,Vaskes написа:Месото ми е една от любимите храни. Предпочитам го под формата на пържоли, шишчета, шницели, скара и т.н., а не в разни манджи и супи. Ям пилешко, телешко и свинско, агнешкото нещо не ми харесва.
че са леко изостанали?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Не знам, ама на vbox-а имаше едно видео с храната от Макдоналдс - за колко време се разваля. Картофките не бяха мръднали за два месеца...
По темата - имам един приятел, който казва: Най-добрият зеленчук е суджук!
До голяма степен съм съгласен с него! Месояден съм. Не че не мога и без месо, и пак ми е добре май. Това го разбрах относително наскоро де. Но не съм задържал безмесното хранене достатъчно дълго за да мога да кажа със сигурност. 
Казват, че в месото слагат добавки, които карат организма да се пристрастява...

По темата - имам един приятел, който казва: Най-добрият зеленчук е суджук!
Казват, че в месото слагат добавки, които карат организма да се пристрастява...
Мда, ето това е една храна която върви горе-долу с всичко!Nivea написа:тема за сиренето няма ли да пуснете?
яжте си там месото дайте ми на мене една буца сиренее