Сънувате ли кошмари?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

ох,доста кошмари имам :? като се събудя посред нощ после не мога да заспя.. много ги мразяяяя.
примерно сънувах един басейн.. и аз плувах в него,бях под водата.. и както погледнах нагоре видях трупове да се носят из водата.. бяха предимно жени от миналото т.е. дрехите им бяха такива ретро от средновековието все едно.Оглеждах се навсякъде и имаше в тая вода отпуснати тела на носещи се женски трупове.Съответно поисках да изляза, но изкочи една гнусна риба-жена,която искаше да ме направи една от тях, една от жените трупове. И ме завличаше към единия край на басейна където имаше отвор ,който май водише към истински воден басейн :roll: имаше пясък и водорасли. Мислех си че ще се удавя и колко е ужасно това.. и тъй.. мн приятно .. :cry:
Една поредица като сериал сънища имах.. състояха се в това, че един човек вървеше с една брадва и искаше да убие мен и семейството ми.. и така убиваше един по един.. точно като американски филм,даже живеехме в ранчо с коне;))
аз нямам спиране с кошмарите... имаше и един, в който всички предмети се превръщаха в хилещи се зловещи лица.. повтарях си в съня "вещицата е насякъде!вещицата е във всички предмети".. а вещица в съня ми беше станала умрялата ми приятелка.. почвам да се замислям за психиката си.......
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Тази Доли и аз си я спомням, макар и бегло. Може би затова не обичах да играя с кукли...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Blood Countess написа:Тази Доли и аз си я спомням, макар и бегло. Може би затова не обичах да играя с кукли...
ми и аз доста време след това се съмнявах в моите :lol:
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Derek »

wwayfarer написа:ох,доста кошмари имам :? като се събудя посред нощ после не мога да заспя.. много ги мразяяяя.
примерно сънувах един басейн.. и аз плувах в него,бях под водата.. и както погледнах нагоре видях трупове да се носят из водата.. бяха предимно жени от миналото т.е. дрехите им бяха такива ретро от средновековието все едно.Оглеждах се навсякъде и имаше в тая вода отпуснати тела на носещи се женски трупове.Съответно поисках да изляза, но изкочи една гнусна риба-жена,която искаше да ме направи една от тях, една от жените трупове. И ме завличаше към единия край на басейна където имаше отвор ,който май водише към истински воден басейн :roll: имаше пясък и водорасли. Мислех си че ще се удавя и колко е ужасно това.. и тъй.. мн приятно .. :cry:
Една поредица като сериал сънища имах.. състояха се в това, че един човек вървеше с една брадва и искаше да убие мен и семейството ми.. и така убиваше един по един.. точно като американски филм,даже живеехме в ранчо с коне;))
аз нямам спиране с кошмарите... имаше и един, в който всички предмети се превръщаха в хилещи се зловещи лица.. повтарях си в съня "вещицата е насякъде!вещицата е във всички предмети".. а вещица в съня ми беше станала умрялата ми приятелка.. почвам да се замислям за психиката си.......
Неприятно е, но като се събудиш и разбереш, че е било само сън, се успокояваш.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Оф, пусти кошмари...Не мога да се отърва от тях, за пореден път сънувам, че са ни обрали, и то с някакви ужасяващи подробности. :shock: И всеки път същото.И някакво такова странно усещане в съня, че толкова силно желая това дане се е случило, че със силата на волята си наистина НЕ се е случило и се събуждам...Егати... :roll:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Не знам дали сънувам но помня само лошите сънища ...т.е. кошмарите.
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Вече не много често,но има кошмарен елемент в ненормалните ми сънища :cry:
Изображение
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

Сънувам Феди как идва да ме изде.
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

:lol: внимавай, че някои сънища се сбъдват :twisted: :lol:
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

много кошмари съм имала, но един няма да забравя никога - сънувах, че раждам и то когато бях още невинно момиченце :roll: много се уплаших и го споделих с няколко хора, при което се намери някой да ми каже, че това било много на лошо и аз съвсем полудях. оттогава се старая никога да не се замислям върху сънищата си
Nie aufgeben!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”