Съвет!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Една година е достатъчно време да научиш), така че не се занимавай с глупости да повтаряш...
Последно промяна от uktc на 03 Сеп 2007, 10:47, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Естествено,че е по-добре да запишеш 2 за 1....първо не знам в що за училище учиш,но принципно за такива особени случаи като твоя даскалите са склонни да правят ГОЛЕМИ компромиси и 100% нема да имаш грижа с завършването....матурите съм сигурен,че ше са адски лесни,както са били и преди няколко години,така че да може секи келеш от кварталното даскало да избута....И като се има предвид сичко тва,мисля,че ше имаш предостатъчно време да се подготвиш за КСК '08...
А да и някой беше написал,че ше трябва едва ли не да живееш като отшелник и да нямаш личен живот...Хахаха !!!
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

korpusito написа: А да и някой беше написал,че ше трябва едва ли не да живееш като отшелник и да нямаш личен живот...Хахаха !!!
Аз бях написал нещо подобно...ама не виждам кво му е смешното?Ти от личен опит ли се смееш или?
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

petio написа:
korpusito написа: А да и някой беше написал,че ше трябва едва ли не да живееш като отшелник и да нямаш личен живот...Хахаха !!!
Аз бях написал нещо подобно...ама не виждам кво му е смешното?Ти от личен опит ли се смееш или?
Именно :wink:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”