До пушачите!!!!! - Volume 2

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено

ПУШИТЕ ЛИ?

ДА.
42
29%
НЕ.
96
65%
ВЕЧЕ НЕ.
9
6%

Общо гласове: 147

Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Всеки си имал бели дробове,той си решава.За жалост цигарите вредят и на околните,които не пушат(не че пушещите ги интересува)
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Отказах ги отдавна и ограничих до възможния минимум контактите с пушачи. Развалих 2 мнооого добри приятелства и отрязах едно страхотно парче... То после също ги отказа, но беше късно. Ама много беше гот - джурналистка... :?
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Joker написа:...отрязах едно страхотно парче... То после също ги отказа, но беше късно. Ама много беше гот - джурналистка... :?

Не е много приятно да целуваш някой, който малко преди това е пушил. :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, все едно се целуваш/ближеш пепелник... Пфу! :pukeright:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Cosa~Nostra написа:Чудя се.. как за близо 19 години нито веднъж не пожелах дори да си дръпна, ей така - от чисто любопитство.
Ужасно мразя дрехите и косата ми да смърдят на цигари.
Супер тъпо се чувствам в разни кафенета, когато на моята маса има табелка "Маса за непушачи", а на метър от мен има такава за пушачи. :shock:
Не, димът изобщо не отива отгоре ти, хах..
И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...
Не споря , че трябва да има салони пушачи и непушачи , но чак такива тиради като на Джеймс са доста излишни
In vino verittas
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това докато някой преподавател по време на изпит не започне да ти буха в лицето и да се опитва да те задуши...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

аа да ти кажа честно, въпреки че и аз пуша ... това е доста дразнещо и е нещо , което аз никога не бих си позволил
In vino verittas
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Аз също пуша, но от скоро и гледам да го крия ... просто не знам как ще го п риемат хората които не са ме виждали така и като ме видят за пръв път очаквам едни романи едни душевни излияния...едни ококорени очи..а това не ми се гледа! просто ми е писнало от такива преправени пренасации и предпочитам да си пуша когато съм сама и коагто съм навън с онези които са ми свикнали вече... лошото е че са 50/50 - едната половина знаят другата половина не знаят и с тях не знам какво ще правя :lol: :lol:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Аз пуша за да успея да създам още един-два черни дроба, че вече с тоя алкохол си е таковало таковата...
Пушете за да можете да пиете повече! :lol:
Аватар
charshavcho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от charshavcho »

Жени, курви, цигари и алкохол .... СТУДЕНСТВО!!! :drunken:
Get rich or die trying ....
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

smeshko написа:И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...
Не споря , че трябва да има салони пушачи и непушачи , но чак такива тиради като на Джеймс са доста излишни
За к'во изобщо ми цитираш поста, бе?! Не съм седнала да обяснявам колко вредни са цигарите, всеки решава сам какво да прави със здравето си. Дразни ме шибаният дим, мразя косата ми да смърди на цигари, но никой не се съобразява с непушачите!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Пуфф пафф
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

И като не си дори и помислял да си пробваш какво толкова се обясняваш !?!? Нали се сещаш и аз споделям мнението ти за наркотиците и по-вредните неща не споря въобще ... и цигарите са вредни и това не го оспорвам ... но като толкова убиват и така нататък погледни последния репортаж на бнт за столетниците като човекът там не може да живее и ден без да е изпил чаша ракия и да е изпушил 5 цигари ...
Абе... Питам се - вие нормални ли сте, бе??? За кой пъти вече го чувам тва: "Има хора, които живеят по сто и кусур години и всеки ден пушат по сто цигари и са си живи и здрави!", но любимото ми е: "Знаеш ли, че супер много хора умират от рак на белите дробове, без да са запалили нито една цигара през живота си!" :lol: :lol: :lol:
Стой, братче, в една вестникарска редакция 24/7 примерно 15 години, да видим дали всичко ще ти бъде наред с дробчетата! :lol: Стига ми говорили за тъпите изключения, бееее! Не можете ли да разсъждавате, да обработвате информация?!?!?!?! Пушачите мрат повече. По-лесно и бързо се умира, ако си пушач. Многд по-голям е шансът да хванеш някво заболяване, ако пушиш. За първи път ли ги чувате тия работи, бе? Ей, хора, я по-сериозно!
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

моля не ме убивайте, но все пак темата е адресирана до пушачите и мисля че трябва и някой заклет пушач да се изкаже :angel7:
съгласна съм с Мила, че това къде ще пушиш и къде ще си хвърлиш фаса е въпрос на лична култура.
пасивното пушене е много голяма глупост според мен! замислете се само - умирали непушачи, щото гълтали чуждия дим.........и ако се вярва на статистиките, излиза че повече хора умират от пасиво, отколкото от активно пушене :!: :?: :lol: а цигарения дим толкова отровен ли е, колкото например изпаренията от автомобилите, които дишаме всеки ден??????
Nie aufgeben!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

На мен ми писна тъпите ми съседи да си палят цигарите в асансьора! Е от това по-тъпо и по-дразнещо няма! :evil:
Заключено

Обратно към “Мнения”