Какво ви подразни / натъжи днес?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

За да се запиша като студентка. Сега ще ме питаш,защо толкова късно- ами на 7ми септември трябва да се запиша. Сроково, дати, кво да се прави?! Но вече си я взех, и не ми излезе ефтино де - таксито - 1, 44 лв, а от психото 6 лв. Супер,а? :?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

Ходих на фризьор....казах и да ми обере връхчетата... имах коса до кръста...вече нямам :cry: ... :evil: :evil:
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

dzenga написа:Ходих на фризьор....казах и да ми обере връхчетата... имах коса до кръста...вече нямам :cry: ... :evil: :evil:
ахх това е грубо :?
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Вчера (щото действието се развива късно и нямаше кога да го пиша снощи) сигурно прекарах най-отвратителната вечер в живота си. Бяхме излезли с един колега и двама негови приятели,единият от които явно беше решил,че тая вечер ще спи с мен, макар че знае,че се омъжвам ...и когато стана ясно,че няма да му пусна, така се натряска,че започна да говори абсолютни глупости, бях му виновна за всяка усмивка, да ме гледа накриво.После в колата се скараха с моя колега по повод мен сякаш бях трето лице,а колегата викаше,че му бил казал,че ще пием някъде, не,че ще му вържа.Като за капак се скараха ужасно, до толкова ,че да си разменят реплики от типа,че не се познават вече (и това заради мен). А аз през цялото време се чувствах толкова унизена, че сълзите ми сами капеха...Добре,че беше третото момче, което единствено се държа що-годе адекватно през цялата вечер и ме успокояваше.Просто ужасно :(
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

dzenga написа:Ходих на фризьор....казах и да ми обере връхчетата... имах коса до кръста...вече нямам :cry: ... :evil: :evil:
И аз мразя така като ме офъкат
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Crematory написа:Вчера (щото действието се развива късно и нямаше кога да го пиша снощи) сигурно прекарах най-отвратителната вечер в живота си. Бяхме излезли с един колега и двама негови приятели,единият от които явно беше решил,че тая вечер ще спи с мен, макар че знае,че се омъжвам ...и когато стана ясно,че няма да му пусна, така се натряска,че започна да говори абсолютни глупости, бях му виновна за всяка усмивка, да ме гледа накриво.После в колата се скараха с моя колега по повод мен сякаш бях трето лице,а колегата викаше,че му бил казал,че ще пием някъде, не,че ще му вържа.Като за капак се скараха ужасно, до толкова ,че да си разменят реплики от типа,че не се познават вече (и това заради мен). А аз през цялото време се чувствах толкова унизена, че сълзите ми сами капеха...Добре,че беше третото момче, което единствено се държа що-годе адекватно през цялата вечер и ме успокояваше.Просто ужасно :(
Леле... Тези мъже не са наред... ! Важното е ,че нищо лошо не ти се е случило,че не е станал агресивен... :shock:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, Крематори, я погледни на ситуацията от към смешната страна! Мъже се карат заради теб, знаейки че се омъжваш. Не мислиш ли, че това не е никак малко?! :wink: :P :lol: Къде е Лорда да му кажа каква жена си взима той и какъв щастливец е?! :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:lol: Файър, и тоя момент го има, ама не бях се сетила :lol:
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

какво ме натъжи - разбрах, че един човек не ми се кефи така, както аз му се кефя на него :D съдба, какво да се прави..
the shadow proves the sunshine
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

make_silence написа:какво ме натъжи - разбрах, че един човек не ми се кефи така, както аз му се кефя на него :D съдба, какво да се прави..
и аз разбрах почти същото :( ... кофти ден, а, Мейк сайлънс?
Изображение
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

да, Боромир, доста кофти.. :( аз обаче се позарадвах, защото осъзнах, че може би ше си запазя приятелството, ако не другото..
the shadow proves the sunshine
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Събудих се в три часа да уча. Като чета тия лекции се чувствам като дявол, четящ евангелие. На всичкото отгоре имам натрапчивото чувство, че няма да го взема тоя изпит (споменах ли, че почти нищо не съм научил като хората?) и ще си го влача още една годинка. Още по-лошото е, че обикновено съм адски прав с тия чувства.
А, да... боли ме и главата.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Подразни ме това , че днес пътувах 1 час до центъра , за да видя 1 магазин , и се оказа , че е затворен... :(
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

got написа:Подразни ме това , че днес пътувах 1 час до центъра , за да видя 1 магазин , и се оказа , че е затворен... :(
Това да ти е проблема ! :)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами пак не можах да се наспя като хората, пък и имам сума ти работи да свърша, после трябва да излизам.. а и съм тъжен че някои хора ги няма в ICQ в момента :(
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Заключено

Обратно към “Други”