Комунизмът-чумата на човечеството
Тва, че по-грубият побеждавал, и така било редно, е въпрос на преценка.Аз не смятам така.Въпрос на убеждения.А и да не сравняваме българите с французите, просто хората в различните д-ви имат различен манталитет.Те са възпитани по друг начин
И съответно капитализмът им се отразява различно.Свобода не е слободия, а българинът ги бърка, тва е проблемът, ние не вземаме хубавото от чужденците някак си, вземаме по-скоро лошото от изтока, плюс лошото от запад и се получава нещо невероятно...
Не за всеки народ са приложими някои принципи.
- Ira_dei
- Драскач
Комунизма е за фанатици,за деспотични,лакоми,ненаситни "държавници".Били сме получавали от Русия ресурси и подкрепа,хаха,те да не би да го правят от приятелски чувства,нищо не става случайно.Всеки гледа да извлече полза за себе си,а нашите са като фурнаджийска лопата от Германия-при Русия...
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Ira_dei
- Драскач
гледай теб да не те пратим в Ловешкия Ад
че за там каквото съм чел,никак няма да ти хареса

http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много сте забавни с тая тема, толкова е увлекателно...
Компетентни мнения, започващи с "За мен той е...щото баба ми...", "За мен той не е..щото дядо ми в затвора някога..." и т.н.
Ало, това че за вас е бил еди какъв си не означава, че такъв е бил или не е бил за всички други. Комунизмът е осъден отдавна в цивилизования свят, друг е въпросът че тук в България е на практика легализиран.
Компетентни мнения, започващи с "За мен той е...щото баба ми...", "За мен той не е..щото дядо ми в затвора някога..." и т.н.
Ало, това че за вас е бил еди какъв си не означава, че такъв е бил или не е бил за всички други. Комунизмът е осъден отдавна в цивилизования свят, друг е въпросът че тук в България е на практика легализиран.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
То щото твоето прелива от компетентност и обективност, разбираш лиVintersorg написа:Много сте забавни с тая тема, толкова е увлекателно...![]()
![]()
![]()
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Комунизма-чумата на човечеството
абсолютно съм анти комунист,Ira_dei написа:Вашето отноешение към комунизмаМоето е крайно негативно поради ред причини.
но всяка система и държавен строй си има своите плюсове...
един съвсем пресен пример -
говоря си Аз с един кореец и обсъждаме Северна Корея.
Разбирасе той мн лошо ме скастри като казах, че строя им е лош. Той каза - строг, но не лош.
И аз го попитах - е кажи какво му е по-хубавото на вашата страна отколкото на нашата и той отговори само - В Корея не може да видиш педали.
С това млъкнах и си отпих от Загорката...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Комунизма-чумата на човечеството
Четейки и аз го правя...наздравеБавария написа: С това млъкнах и си отпих от Загорката...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Това не значи, че в Северна Корея няма педали. Какво ги правят? В лагери ли ги събират?
По-скоро им липсва информация, ЗАЩОТО НЕ ИМ Я ДАВАТ
Което е характерно за комунизма. Няма инфо за негативните неща. Всичко върви с възход напред и гадните капиталисти няма да ни попречат да стигнем до светлите си бъднини. Сигурно сте виждали стари плакати с мощен локомотив, напредващ с пълна пара, който символизира комунистическия строй и икономика, и малкото немощно подобие на локомотивче, изобразяващо капитализма...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет