Коя е най-омразната/любимата ви реклама по ТВ?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аааа, мен на Белана ме кефи онова момиченце,дето си правеше дрешки от разноцветна тоалетна хартия :lol:
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

те май повечето реклами по ТВ са адски тъпи...мен особено ме дразнят такива като ...Мр Пропър,Рама маргарин, Бонукс/дето изсмуквал петната кат прахосмукачка.. или нещо такова беше/ и на разни супи и прочие... :roll:
а раклама която да ме кефи...честно казано не се сещам.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

^PrincessA^ написа:Кефи ме новата реклама на Кока Кола със свещеника :lol:
О, тази реклама разбива:) Свещеникът не стига, че прелъсти девойчето, излъга го, а най-накрая му открадна колата...
alhimikat написа:представете си
седнах да погледам (специално затова) рекламки преди няколко дни
и на какво се натъкнах
рекламата на МАСТИКА ПЕЩЕРСКА
който ме опровергае и докже че тази реклама с прашките и циците има някакъв смисъл - евала
трето
Сухият Джин който е рекламиран по множество билбордове в София
гола жена с резенчета лимончета на зърната на гърдите
евала по тъпа не съм виждал
Предполагам, че идеята на Мастика е, че като се натряскаш хубавичко и жените ти се виждат перфектни хахахаха Пък българите вече започнаха да си мислят акто американците,че сексът продава! И аз много съм се чудила на онази с резенчетата лимон. Що за тъпо същество трябва да е ,за да я гледат толкова много хора и то едва ли не по цици... :shock: Но още по-шашкаща ми беше билборда на Нескафе Фрапе - мацката се напънала и едва държи в устата си буца лед... Просто уникална реклама :lol: ! Ама горката, такава изтерзана физиономия е направила, че няма на къде повече.
ivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!" :)
Е, тази реклама е наистина уникална :) Напоследък не съм я засичала

А колко тъпи реклами има още, просто не е истина... Храниш се,а някаква жена се скрива в храстите,защото иам стомашни проблеми. Същата простотия е онази бабка с песничката "вече ми е леко, чувствам се добре"...
Ужасни са! Но поне разсмиват! Жалкото е,че запомняш, какво са пеели или казали в тези толкова тъпички рекламки. От кампанията на БСП ми се заби в главата - "защото така ми харесва" , че по едно време и аз започнах да го повтарям и то несъзнателно :shock: :shock: :shock:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
runtavela
В началото бе словото

Мнение от runtavela »

Не знам как още никой не е споменал за новото тоалетно блокче с гел лента на Доместос. Един мъж отваря вратата на тоалетната и от там една вълна го залива. СВЕЖЕСТ :shock:
А също така изключително противна е рекламата за Фикс Маги малки тайни. Актьорите се конкурират кой ще изглежда по-голям дебил от другия.
А Мария и Петко - семейство олигофрени. И точно те са с едни от най-често срещаните български имена. Това ли е средностатистическото българско семейство. Ако е така, то има за какво да се тревожим.
А рекламата за Рама Йогурт. един мъж пита кравите:"Хей, да не би вие да имате нещо общо с това?" и те започват да подскачат, не, не да подскачат, те направо се носят из въздуха. Е вече тази реклама като я гледам и аз започвам да се чувствам като олигофрен. Много зле ми влияе.
А сега има една нова реклама с една филия, която излиза от кутията за хляб с репликата:"Времето минаваше бавно като пътнически влак." А когато се почесва от нея падат трохи. Ами малко няма връзка накрая с нещата ама ме кефи.
Аватар
Riza - pijama
От дъжд на вятър

Мнение от Riza - pijama »

"Пуловера на татко аз обичам, и често тайничко си го обличам...."
Това е рекламата, която ми е оставила най-голямо впечатление от детството. :)
Онази с такситата на Кока Кола къщо е хубава. :D
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

много са добри тия с леопарда и крокодила Кристофър - не обичам Швепс, но рекламите са забавни... :lol:
Изображение
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Riza - pijama написа:"Пуловера на татко аз обичам, и често тайничко си го обличам...."
Е,точно тази е за Пурлан :D
Smile!
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

Boromir написа:много са добри тия с леопарда и крокодила Кристофър - не обичам Швепс, но рекламите са забавни... :lol:
Мдам на мен това са ми любимите реклами, пък обичам и Швепс :wink: :lol:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Sunny написа:
Riza - pijama написа:"Пуловера на татко аз обичам, и често тайничко си го обличам...."
Е,точно тази е за Пурлан :D
О,тази ми беше любима :)
Днес отново гледах рекламата на "Пършевица":) С една крава... Много е тъпа и умирам да се хиля:) Обаче песничката така тис е забива в ума, също акто "Рама Маргарин"...
Оригинална беше рекламката на едно вино, не помня коя по-точно, но бяха взели текста от " Горчичо вино снощи пих"... А другата за една ракия, която пак бяха използвали една песен " ... по тръбичка текла, в казан си се пекла, ракийчице..." ме гадеше, ен знам защо. Явно този комерсиализъм много ме дразни.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
yavor
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yavor »

вече не я дават, ама си ми е доста любима - на Sprite .... "какво пият най-великите майстори на сноуборд в света?" :lol:
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

ivy написа:Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!" :)
тая и на мен много ми харесва,също и оная на Бекс мисля че беше-"не ти трябва да знаеш немски"(мразя го тоя език :evil: ) и тия на Кока Кола,nike,adidas
а рекламите който ме дразнят са толкова много...например за Мария и Петко(баси малоумните!!!);и повечето за перилни и почистващи препарати или хранителни стоки не ми допадат
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

На мен много ми харесва на "Пършевица"- много е забавна...с тази кравица.... :lol:
А какво ще кажете за "македонска наденица"? :shock: Доста дълго обмислях какъв смисъл са вложили в диалога и накрая разбрах,че такъв няма :? освен,че се говори на....македонски...Ако съм в грешка,някой да помогне в тълкуването ... :P
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
runtavela
В началото бе словото

Мнение от runtavela »

Рекламата за "македонската наденица" е направена така че да не се разбира какво се говори от първия път, а чак на десетия, за да я гледат хората по няколко пъти. Иначе още с почването й ще се сменя канала. Поредния пример за добро и бляскаво начало с "О, Пепи" и безсмисления, отблъскващ край (да се надяваме) с тая наденица. :roll:
Аватар
yavor
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yavor »

ама наденицата си е вкусна, признайте :D
Аватар
minstrel
В началото бе словото

Мнение от minstrel »

Пий ГРОЗДАНКА, не бъди БАМБУЧА.
Публикувай отговор