Tи не си добре.Аз също съм чувал мнението на проф.Бакалов на неговите лекции, когато е ставало дума за това.Той не твърди, че прабългарите са татари, нито пък че са монголи.Щом го познаваш лично обаче, може би знаеш повече от мен...DEATH'SS_HEAD написа:Пагане незнам кво те учат в търново а и неискам да знам.а това което казах за произхода на българите го знам лично от Георги Бакалов,пише го и в учебника му.а за мен неговото мнение е по важно от твоето
БНС прави национална гражданска гвардия
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
да луд съм,не съм добре.даже и съм сляп.немога и да чета.честно казано не ми се спори,ако искате може и наследници на негри да сме.вече ми е все тая
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Попринцип, ако имаш проблем по-добре отиди на лекар.DEATH'SS_HEAD написа:да луд съм,не съм добре.даже и съм сляп.немога и да чета.честно казано не ми се спори,ако искате може и наследници на негри да сме.вече ми е все тая
Иначе аз съм за Етиопия.Коптите рулират!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
идеята за гвардията е смешна........интересно как тези 30 души, които претендират да защитават реда в страната евентуално биха могли да се намесят в подобен конфликт, който става не в София, а някъде на другия край на България
а малко извън темата:не мислите ли, че ние българите можем да се научим от циганите на нещо много важно - да бъдем единни?????на един от тях ако се опитат да му спрат тока, скача цялата махала......
а ние?
а малко извън темата:не мислите ли, че ние българите можем да се научим от циганите на нещо много важно - да бъдем единни?????на един от тях ако се опитат да му спрат тока, скача цялата махала......
а ние?
Nie aufgeben!
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
e то тея 30 човека ще ги обзаведат с по една базука;2,3 картечници и може и да се справят с циганите.което разбира се е доста невъзможно.и да мислим,ест че трябва да сме единни,ама ганьо си е ганьо,''вари го печи го на гаида си мирише''
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
В книгата си "Македония, етнография и статистика" от началото на 20 век, Васил Кънчов, най-добрият изследовател на Македония, говори за автохтонни негри в Солун и Енидже-Вардар. Ясно откъде сме дошлиDEATH'SS_HEAD написа:да луд съм,не съм добре.даже и съм сляп.немога и да чета.честно казано не ми се спори,ако искате може и наследници на негри да сме.вече ми е все тая