Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Моята подготовка я почнах 9ти клас,че съм малко бавничък ..
а сега сериозно..всичко може да се постигне съвсем спокойно без да ходите на уроци 3 години преди това
аз почнах и по лит и по история към началото на септември..като след подпиране на темите през годината.. и силен финален старт (в разтояните от юни до изпита) влязох с доста над минималния бал от тази година
а сега сериозно..всичко може да се постигне съвсем спокойно без да ходите на уроци 3 години преди това
аз почнах и по лит и по история към началото на септември..като след подпиране на темите през годината.. и силен финален старт (в разтояните от юни до изпита) влязох с доста над минималния бал от тази година
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз започнах 11.клас с историята, само си трупах готови теми и си гледах училището. Ваканцията вкарах 12-13 теми ( до темата за Новобългарска просвета) ВЕНОЗНО и след това през годината си ги преповтарях до зацикляне. Явих се на предварителния.
По литература цяла година не пипах, само събирах подходящи източници. След бала, т.е. към 26-27.май заседнах, пак ВЕНОЗНО 14 автора за 2 месеца и ето ме право ^^
По литература цяла година не пипах, само събирах подходящи източници. След бала, т.е. към 26-27.май заседнах, пак ВЕНОЗНО 14 автора за 2 месеца и ето ме право ^^
Започнах подготовката и по двата предмета в началото на 12 клас. Една година ми беше достатъчна, обаче мисля, че ако започнеш с единия предмет от 11 клас (по-добре литературата - помага за начина на изразяване в темите) стресът е по-малко и си изграждаш система на учене. И все пак истинското учене си е около месец-два преди изпитите. Аз не учех готови теми по история, а само фактологията - темите сама си ги пишех. Имам 5,63 на Крум и сие. Литературата ми беше доста по-приятна, четях си критика, но не съм развила повече от 5-6 теми през годината 
radja, за нас наистина е по-важно, че КСК е вече в миналото, обаче новите мъченици подготовката ги интересува
Сега имат цяло лято да се наслушат на приказки за нашите преживелици, а догодина ще разправят и те
Леле, това е омагьосан кръг

Леле, това е омагьосан кръг
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
да си отворят тема за кск тогава. смятам да си броя бутилките тук поне още месец^^El написа:radja, за нас наистина е по-важно, че КСК е вече в миналото, обаче новите мъченици подготовката ги интересуваСега имат цяло лято да се наслушат на приказки за нашите преживелици, а догодина ще разправят и те
![]()
Леле, това е омагьосан кръг![]()
![]()
(=
Orenda, не са за завиждане, наистина
Особено ако матурите не ге взимат за приемни изпити... Ще ги видим какво ще измислят от министерството...
radja, до коя бутилка стигна?

radja, до коя бутилка стигна?
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
О, Денка, добре дошла
Или може би трябва да кажа Willkommen!
(само не ме убивай!!!)
Как са германците ?
П.С. Как ще сме уроди бе, виж кви сме добрички и свестни

Как са германците ?
П.С. Как ще сме уроди бе, виж кви сме добрички и свестни
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Е, мерси Злати
Немците са си добре, тези в Берлин дори идеално, въпреки студеното време и валежите. То и тук в последните дни е май така, но доколкото разбрах досега си е било топличко
Аз нося хладинката с мен
А, иначе, едно момиче вчера в скайп ми спомена, че щяло да има някаква среща - вярно ли е това или е само слух
? Раздуй 
А, иначе, едно момиче вчера в скайп ми спомена, че щяло да има някаква среща - вярно ли е това или е само слух
Love, life, meaning ...
OVER
То и тука е хладно последните дни, ама няма лошо. Аз достатъчно хлад събрах също и сега ми е чудесно, дори ще ходя да си взимам сладолед
Може да погледнаш в темата за срещата на правистите, някои колеги щяха да се занасят до морето, доколкото помня, ама за среща тука не знам. Ако има, някой да казва
Иначе среща ще има със сигурност... на 1 ОКТ
За по-рано, ако искаш, може да организираме нещо, да съберем хора?
Дени, само моля те, не изпитвай внезапното желание да ми говориш на немски, не приемам
, предпочитам си стария хубав БГ
Може да погледнаш в темата за срещата на правистите, някои колеги щяха да се занасят до морето, доколкото помня, ама за среща тука не знам. Ако има, някой да казва
Иначе среща ще има със сигурност... на 1 ОКТ
Дени, само моля те, не изпитвай внезапното желание да ми говориш на немски, не приемам
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...