Сега колко струва една кифла?MERCES_LETIFER написа:Обезпокоителното поскъпване на кифлите.
Бива ли един кроасан "7 Дейс" да е по-еФтин (пък е толкова по-вкусен?!)
Изобщо, къде е моето детство... много ясно си спомням, че кифла с шоколад *тоест, най-луксозната* беше 0.35 ст.
Ми сега? Отива си основното ми ядене, не разбирате ли?! Отива си от лицето на пазара
Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако не искаш да се терзаеш или се опитай просто да се пуснеш по течението, или да наблюдаваш света около теб и да го обмисляш, да търсиш връзката и причината, да го изследваш.Abele* написа:няма ли да идва октомври, че да престана да се терзая за глупости като нямам какво да правя по цял ден...
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Abele*
- Постоянно присъствие
благодаря за съвета, но точно това правя... анализирам, анализирам и стигам до задънена улицаDerek написа:Ако не искаш да се терзаеш или се опитай просто да се пуснеш по течението, или да наблюдаваш света около теб и да го обмисляш, да търсиш връзката и причината, да го изследваш.Abele* написа:няма ли да идва октомври, че да престана да се терзая за глупости като нямам какво да правя по цял ден...
la consolation des arts...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
подразни ме това че две малоумни жени пред блока ме събудиха в 11 при положение че си бях легнала в 5... това нищо лошо ако не беше толкова малоумно.. едната патка запушила с колата си гаража на другата патка.. и втората вместо да се качи до своята съседка(първата патка) седи в гаража с колата и натиска клаксона колкото може .. събуди целия квартал.. КАЖЕТЕ МИ ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е

"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."