Не си закъсняла, то записването почва след 1ви септември та даже и октомври и ноември има новодошли.Divinity написа:Да, веднага като се върна ще споделя впечатления. Засега прочетох за 2-ма добри преподаватели по БЕЛ, ще помоля да ме включат в групата на един от тях. Пък и да не стане работата, не вярвам в Образователните да има некадърни учители. Мисля, че всички кандидат-студенти се обучават на един принцип и в това отношение няма ощетени или привилигировани. В крайна сметка успехът (или провалът) до голяма степен ще зависят от мен. Стискайте палци!![]()
А иначе мислите ли че съм закъсняла със записването. Това постоянно ме тормози!!!
Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Последно промяна от Kuln на 02 Сеп 2007, 22:25, променено общо 1 път.

- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За мен лично курс през уикенда не е оферта...Т'ва са единствените два дена,през които можеш да се наспиш(което е мн,мн важно...
) и да наваксаш изпуснатото от седмицата...
Училище събота и неделя идва малко нанагорно...
Училище събота и неделя идва малко нанагорно...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аз по литература си избрах в събота, да, имаше и такава група, обаче беше от 13:00 цялата година. Сега съжалявам де, но няма значение... Ако ходите в събота или неделя, ще си губите целия ден, общо взето, за нищо толкова съществено, особено ако е от по-късен час курсът. По-удобно е да се ходи през седмицата, наистина. Трябва да се съобрази с програмата в училище, да си изберете деня така, че да не ви е много натоварена програмата, защото подготовката иначе става невъзможна
Успех на всички!
Успех на всички!
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
По английски, специално, си ги избрахме цялата група и така си ни нареждаха, ама не знам точно по другите предмети как е. И аз съм за варианта през седмицата, понеже така отиват 1 (по някои предмети 2) дни в седмицата, когато сте напълно ангажирани с училище и уроци, а през останалото време може да си учите.

хм... аз ще ходя на история и литература и за сега се спрях на един делничен и събота. Предполагам че ако запиша лит. в понедлник и история в събота(или обратия вариант) ще имам време да се подговя за училище и за курс... ох мн е сложно.... а сега преди да сме почнали даскало не мога да се съобразя и с програмата в училище.
А случайно знаете ли дали мога през учебната година да сменя избрания ден, ако ми е твърде натоварена програмата, която съм си избрала вече?
rainfall, аз бях така около два месеца и мога да ти кажа, че имах повече време. В началото се записах в събота на литература и в петък на история, но учих доста повече за историята. После историята се премести в понеделник и определено беше по-добър вариант.rainfall написа:хм... аз ще ходя на история и литература и за сега се спрях на един делничен и събота. Предполагам че ако запиша лит. в понедлник и история в събота(или обратия вариант) ще имам време да се подговя за училище и за курс... ох мн е сложно.... а сега преди да сме почнали даскало не мога да се съобразя и с програмата в училище.А случайно знаете ли дали мога през учебната година да сменя избрания ден, ако ми е твърде натоварена програмата, която съм си избрала вече?
Относно смяната на деня на курса, напълно възможно е
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Здравейте! Тази година и на мен ми предстои кандидатстване и вече е време да се записвам на частни уроци. Чувам и чета все хубави неща за ОТ, но за предмета, който конкретно ме интересува, няма много мнения. Затова бих била много благодарна ако някой, който е посещавал курсовете по география, изкаже мнение относно начина на преподаване и евентуално препоръча някой учител.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Носи си да си запишеш нещо и друго, ако се наложи. Аз като отидох за първи път, правих входен тест за авторите от 11-ти клас и за да се види каква ми е езиковата култура. Нищо страшно. После трябваше да пиша есе, но това е, за да придобие преподавателят обща представа за хоратаrainfall написа:А, да! Скоро ще се срещам с учителя по литература и каза да си нося 2 бели листа и химикалка. Това пък за какво е?Да не ме изпитва? лол
Препоръчвам ти курсовете по география в ОТ! Сестра ми ходи на тях и се е готвила само една година по предмета, който според мен е най- трудният. Значи, там правят и тестове, и пишат теми. То най-накрая стана така, че всеки правеше каквото си пожелае, в зависимост къде ще кандидатства. Повечето от групите правиха тестове, ама сестра ми си пишеше петчасовите изпити и си влезе благополучно.lovesecret написа:Здравейте! Тази година и на мен ми предстои кандидатстване и вече е време да се записвам на частни уроци. Чувам и чета все хубави неща за ОТ, но за предмета, който конкретно ме интересува, няма много мнения. Затова бих била много благодарна ако някой, който е посещавал курсовете по география, изкаже мнение относно начина на преподаване и евентуално препоръча някой учител.
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...