Красиви мъже

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Jamesmagno написа:
за мое голямо съжаление метросексуалността сега е на мода :(
Радвам се за което! По това се познават жените - ако си падат по "метро", значи не стават! Спестява много усилия, изразходвани в опознаване вкусовете и стила на дадена дивойка... :)
е тука си мн прав.. има нещо сбъркано в тея момичета дето си падат по метро.. а да не говоря за самите момчета :?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

...Те не са точно "момчета"... :?
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Jamesmagno написа:...Те не са точно "момчета"... :?
:D :D е не айде да не бъркаме понятията не всички "метро" са гейове ;)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, някои са само потенциални. Как им викаха? Bicurious :idea:
Аватар
xgirl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от xgirl »

не си падам по мъже с дълги коси ... но погледа му е направо убийствен .... на снимките не си личи толкова поне не във всички но гледах един филм само заради този поглед :oops:

http://www.musicalstore.it/valentina/Ga ... ers_12.htm
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Няма нищо лошо в дългите коси и да - интересен е...
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Crematory написа:Туомас се гримира повече от мен все пак :lol:
Но е много секси няма спор :Изображение
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Абе Николас си е страхотен- разходете се по-напред из темата, за да видите колко пъти е бил споменаван!! :oops: А за това, че сме харесвали педе*хлъц*... Предпочитам да ме пипа някое метросексуално http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/ ... c9bai3.jpg , отколкото някой мазен, дебел, космат, миришещ мачо http://kalinvv.blog.bg/photos/6327/nakedweapon.jpg !!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Blood Countess написа:А за това, че сме харесвали педе*хлъц*... Предпочитам да ме пипа някое метросексуално http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/ ... c9bai3.jpg , отколкото някой мазен, дебел, космат, миришещ мачо http://kalinvv.blog.bg/photos/6327/nakedweapon.jpg !!
Абе Митьо Пищова си е по-скоро селски идиот, отколкото мачо :lol: Но иначе см съгласна. Не е си кеф да те граби нещо, дето мирише на мъж, та се не трае.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Предпочитам да ме пипа някое метросексуално http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/ ... c9bai3.jpg , отколкото някой мазен, дебел, космат, миришещ мачо http://kalinvv.blog.bg/photos/6327/nakedweapon.jpg !!
Ееееееее, ае стига ся! И аз предпочитам продавачката от бакалията пред английската кралица, но съпоставката ти е некоректна. А що се отнася до Митьо и Дайвид - май не ми се ще никой от тях да ме пипа... :pukeleft: :shock: :pukeright:

И защо "мачо" да означава едър, мазен, космат, кирлив хайдутин, миришещ на пот, ракия и кръв??? Еросчо маминият не ви ли радва?

Изображение
Изображение
Последно промяна от Jamesmagno на 03 Сеп 2007, 02:22, променено общо 1 път.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

НЕ!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

НЕ!!

Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

кажи още един път НЕ за по сигурно :lol:
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

НЕ!!! :wink:

Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

a така,дано се сети вече.ама ако такова даи пак :P
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”