Красиви мъже

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Божичко, на последната снимка ми прилича на Анджелина Джоли.
Заклевам се.
Същото чаровно-овче-облещено-възприемано за изключително секси, междувпрочем-издължено-брадичесто-със-странна-локализация-на-устните-изражение!
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

:love7: ДЖЕЙМС МАРСТЪРС :love7: :wav:

(бих сложила снимки ама не знам как :roll: )
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

[img]тук точен линк до снимката[/img] :wink: Има и бутон "Img" като пишеш пост.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

James Franco :P

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

castelo написа:Изображение :wink: Има и бутон "Img" като пишеш пост.
10x :)
JAMEEEEEEEEEESSSSSSS
Изображение
Изображение
Изображение
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Абе, момичета... Гледам, гледам и оставам със следното впечатление: има някои красавци, но в ОГРОМНАТА си част снимките са ужасни. Направо ми става болно, като разбера, че толкова много жени си падат по толкова скапани мъже! Ужас!!!!!!!!
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Jamesmagno написа:Абе, момичета... Гледам, гледам и оставам със следното впечатление: има някои красавци, но в ОГРОМНАТА си част снимките са ужасни. Направо ми става болно, като разбера, че толкова много жени си падат по толкова скапани мъже! Ужас!!!!!!!!
е по какви да си падаме.. дай ти някой пример (може по горе във форума да си казал но аз не съм го чела)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не. Не съм казал нищо. Просто голямата част от снимките са лоши. Поне за мен. Ако трябва да кажа кои ми харесват: Джони Деп, Джорж Клуни, Брад Пит, Антонио Бандерас, Робърт Дауни Дж., "Д-р. Ковач" :lol:, Пиърс Броснан, Джъд Лоу (с известни уговорки...) и т.н. Такъв тип - класическа красота с ЧАР... :)

И м/у другото не виждам стари/умрели красавци, например холивудци от 20-ти век... Като имам време, ще конкретизирам... Ако греша - съжалявам, просто има страници, които не разгледах. :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

нз дали сте го коментирали но ми е чудно какво мислите за J. Mourinho, щот за нас мъжките е ясно, от гаден пе***аст до най-добрия треньор в момента
Изображение
Изображение
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Тоя ми е стар нещо, не се брои :lol:

СЛАГАЙТЕ ЛИНКОВЕ КЪМ ОГРОМНИТЕ СНИМКИ. КАТО СНИМКИ В ТЕМАТА ОСТАВЯЙТЕ САМО МАЛКИТЕ!!!!
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Jamesmagno написа:Не. Не съм казал нищо. Просто голямата част от снимките са лоши. Поне за мен. Ако трябва да кажа кои ми харесват: Джони Деп, Джорж Клуни, Брад Пит, Антонио Бандерас, Робърт Дауни Дж., "Д-р. Ковач" :lol:, Пиърс Броснан, Джъд Лоу (с известни уговорки...) и т.н. Такъв тип - класическа красота с ЧАР... :)

И м/у другото не виждам стари/умрели красавци, например холивудци от 20-ти век... Като имам време, ще конкретизирам... Ако греша - съжалявам, просто има страници, които не разгледах. :wink:
е да има нещо вярно ;) .. ама като изброи уцели мннн добре единия от мойте любимци ГОРАН ВИШНИЧ или д-р Ковач както ти каза ;)
Изображение
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

oт повечето сложени снимки си правя изводи че колкото ти е по педалско изражението толкова повече те харесват жените :lol:
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

DEATH'SS_HEAD написа:oт повечето сложени снимки си правя изводи че колкото ти е по педалско изражението толкова повече те харесват жените :lol:
хаха има нещо такова
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Moriarty написа:
DEATH'SS_HEAD написа:oт повечето сложени снимки си правя изводи че колкото ти е по педалско изражението толкова повече те харесват жените :lol:
хаха има нещо такова
ммм има нещо вярно попринцип .. ;) ама въпрос на вкус ... за мое голямо съжаление метросексуалността сега е на мода :(
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

за мое голямо съжаление метросексуалността сега е на мода :(
Радвам се за което! По това се познават жените - ако си падат по "метро", значи не стават! Спестява много усилия, изразходвани в опознаване вкусовете и стила на дадена дивойка... :)
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”