Красиви мъже
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- orion_elira
- Да живей словото
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- orion_elira
- Да живей словото
е по какви да си падаме.. дай ти някой пример (може по горе във форума да си казал но аз не съм го чела)Jamesmagno написа:Абе, момичета... Гледам, гледам и оставам със следното впечатление: има някои красавци, но в ОГРОМНАТА си част снимките са ужасни. Направо ми става болно, като разбера, че толкова много жени си падат по толкова скапани мъже! Ужас!!!!!!!!
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не. Не съм казал нищо. Просто голямата част от снимките са лоши. Поне за мен. Ако трябва да кажа кои ми харесват: Джони Деп, Джорж Клуни, Брад Пит, Антонио Бандерас, Робърт Дауни Дж., "Д-р. Ковач"
, Пиърс Броснан, Джъд Лоу (с известни уговорки...) и т.н. Такъв тип - класическа красота с ЧАР...
И м/у другото не виждам стари/умрели красавци, например холивудци от 20-ти век... Като имам време, ще конкретизирам... Ако греша - съжалявам, просто има страници, които не разгледах.
И м/у другото не виждам стари/умрели красавци, например холивудци от 20-ти век... Като имам време, ще конкретизирам... Ако греша - съжалявам, просто има страници, които не разгледах.
- orion_elira
- Да живей словото
е да има нещо вярноJamesmagno написа:Не. Не съм казал нищо. Просто голямата част от снимките са лоши. Поне за мен. Ако трябва да кажа кои ми харесват: Джони Деп, Джорж Клуни, Брад Пит, Антонио Бандерас, Робърт Дауни Дж., "Д-р. Ковач", Пиърс Броснан, Джъд Лоу (с известни уговорки...) и т.н. Такъв тип - класическа красота с ЧАР...
![]()

"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
oт повечето сложени снимки си правя изводи че колкото ти е по педалско изражението толкова повече те харесват жените 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- orion_elira
- Да живей словото
ммм има нещо вярно попринцип ..Moriarty написа:хаха има нещо таковаDEATH'SS_HEAD написа:oт повечето сложени снимки си правя изводи че колкото ти е по педалско изражението толкова повече те харесват жените
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: