За кого ще гласувате на местните избори?

Модератори: Don Horhe, Lord

Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Точно като не гласуваш - нищо не се променя, статуквото се запазва ;) Так е в нашите условия.
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.
Последно промяна от Cassie на 03 Сеп 2007, 08:08, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
Disasterpiece

Да легнем и да умрем тогава?
Аватар
Cassie
Драскач

Мнение от Cassie »

Ааа не. Ти пък?! Младичка съм още да умирам :P А и съм сигурна, че има изход от положението. Просто още не го знам какъв е, ама не съм се отказала да го търся :wink:
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Disasterpiece написа:Да легнем и да умрем тогава?
Не, дай да гласуваме и да легнем да чакаме политиците да ни "оправят" :?
Изображение
Disasterpiece

Какво ти е на тебе пък политиците да те оправят? :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Cassie написа:Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.
Кое им е еднаквото :shock: :shock: :shock: ...Бивш военен от запаса,ненормален екс-коуч по баскет и за капак Бат' Бойко...Тва ако не е разнообразие здраве му кАжи...
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Disasterpiece

Общински съветници, районни кметове - някой мислил ли е за тях?
Аватар
Cassie
Драскач

Мнение от Cassie »

korpusito написа:
Cassie написа:Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.
Кое им е еднаквото :shock: :shock: :shock: ...Бивш военен от запаса,ненормален екс-коуч по баскет и за капак Бат' Бойко...Тва ако не е разнообразие здраве му кАжи...
Да, те са различни личности, обаче за кмет не се иска само колорит. Все пак трябват някакви ръководни и стратегически умения, честност, отдаденост на работата и т.н. Както казах, може и да се пръкне един кадърен, обаче сам нищо не може да постигне. Цялата система е сбъркана и честно казано няма мн значение кой ще е кмет. Проблемът се корени другаде, а това е само симптом.
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

за тези които не гласуват мога само да им препоръчам да прегледат другата тема относно гласуването "за" и против". там могат да черпят допълнително инфантилни, дебилни и необосновани идеи защо не е необходимо да се гласува.....
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Moriarty,
явно не си прочел всички мнения или четеш по диагонал, или не вникваш в написаното.. Но пък определения като "дебилни", "инфатилни" много лесно се дават..

Има много и обосновани мнения защо трябва да се гласува, но не и при българските условия.

Ако сме гласуваме всички, турците нямали шанс... А ако никой не отиде да гласува, какво ще стане? Просто ми е интересно...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Moriarty е прав! Дебилни са!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Forester написа:
Ако сме гласуваме всички, турците нямали шанс... А ако никой не отиде да гласува, какво ще стане? Просто ми е интересно...
подобно мисъл само затвърждава мнението ми.... предполагам, че това е някаква нова форма на съпротива....
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Нелепо е да обиждате различните от вашите мнения по този начин :?

P.S. Ако ти намираш всичко, случващо се в страната ни за нормално и нямаш нищо против да продължава в този дух.. ок.

Аз няма да избера по-малкото зло.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Forester написа:
Аз няма да избера по-малкото зло.
Прави каквото искаш...темата обаче е "ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАШ"...моля придържайте се към нея...ако толкоз много искате да обяснявате и аргументирате отчаянието си от "малкото" и "голямото" зло...ми направете си тема например "Защо няма да гласувам" или нещо такова...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Публикувай отговор

Обратно към “България”