UEFA Champions League & UEFA Cup
Модератори: ники, Methuselah
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Голяма червена радост, бее, няма що.
Да победиш 9 човека от един посредствен отбор, при това с гол чак в 89-тата минута, си е голям успех.
ЦСКА - евробоецът на България!
...
Жребият днес беше жесток. Не виждам как ще бъдат отстранени Рен, Тулуза и особено Хамбургер.
Предишните ми прогнози се оправдаха, не знам за сега..
Да победиш 9 човека от един посредствен отбор, при това с гол чак в 89-тата минута, си е голям успех.
ЦСКА - евробоецът на България!
...
Жребият днес беше жесток. Не виждам как ще бъдат отстранени Рен, Тулуза и особено Хамбургер.
Предишните ми прогнози се оправдаха, не знам за сега..
- Ira_dei
- Драскач
Втория червен картон го дадоха накрая на мача,пък и ние не сме се хвалили че сме Евробойци и да се подиграваме на другите че не играят в ШЛ,ако това може да се нарече изобщо игра
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Хора, стига злоба и злонамереност. Остносно мача на ЦСКА, първият червен картон беше напълно заслужен, а вторият дойде в 90-тата минута когато резултатът беше вече 2:1. М/у другото искам да вмъкна, че голът на Чиликов всъщност май беше автогол, а именно топката се отби от коляното на защитника. Колкото до Омония, според мен са грамотен отбор и е въпрос на време да влезнат в групите на УЕФА.
Сега за жребия. Не знам защо обричате и трите български отбора. Наистина Хамбургер са в подем, а и треньорът им е много качествен (да не забравяме кой направи Шалке отбор през втората половина на 90-те). Литекс определено са аутсайдер. Мисля обаче, че Локо Сф и ЦСКА имат нашълно реални шансове да продължат напред. Тулуза и Рен са качествени отбори, но не са класи над "армейците" и "железничарите". Мисля,че шансовете са 50 на 50. Единствено съм склонен да отпиша Литекс от сметките, защото Хамбургер ШФ наистина не са по силите им, а освен това те идват от Интертото т.е натрупали са сериозна игрова практика и то в турнирна среда. Оценявам шансовете на "оранжевите" на не повече от 10-15 процента.
Сега за жребия. Не знам защо обричате и трите български отбора. Наистина Хамбургер са в подем, а и треньорът им е много качествен (да не забравяме кой направи Шалке отбор през втората половина на 90-те). Литекс определено са аутсайдер. Мисля обаче, че Локо Сф и ЦСКА имат нашълно реални шансове да продължат напред. Тулуза и Рен са качествени отбори, но не са класи над "армейците" и "железничарите". Мисля,че шансовете са 50 на 50. Единствено съм склонен да отпиша Литекс от сметките, защото Хамбургер ШФ наистина не са по силите им, а освен това те идват от Интертото т.е натрупали са сериозна игрова практика и то в турнирна среда. Оценявам шансовете на "оранжевите" на не повече от 10-15 процента.
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
И аз мисля като тебе...
Литекс ги пиши "отпаднали".Хамбургер,особенно след като и Рафа ван дер Ваарт реши да остане там са много, много класен отбор....и при възможностите на другите тимове, дето ще играят в УЕФА тая година...започвам да се чудя какъв е шанса за един финал Байерн срещу Хамбургер през месец май 2008-а...
От френски футбол не разбирам, тия Тулуза Ливърпул ги утрепа 4:0 с резервите във вторник на "Анфиилд"....а бе ЦСКА и Локото имат шансове.

От френски футбол не разбирам, тия Тулуза Ливърпул ги утрепа 4:0 с резервите във вторник на "Анфиилд"....а бе ЦСКА и Локото имат шансове.
FCB......Mes que un Club!!!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Аз, сигурно защото съм цесекар, вярвам че ЦСКА има не малки шансове да се класира напред. Според мен въпреки че отбора още не е добре сработен, големия брой чужденци се отразява добре на играта, не за друго, ами защото са далеч по-големи професионалисти от българските играчи. Наясно съм че не са някакви суперзвезди, че Ней не е Анри, но това което ми прави добро впечатление у тях е например как след грешен пас тичат по 40 метра назад в опит да поправят грешката, нещо рядко срещано у български играчи. Не казвам че нашите играчи не са добри, напротив, но те са мързеливи и трудно придобиват манталитета на професионалисти. Освен това имат навика да се плашат от важни мачове срещу класни отбори, може би защото играят по десетина истински мача годишно и не са свикнали с напрежението. За Локо не мога да говоря, защото почти нямам представа от отбора им, откакто продадоха Генков ми станаха безинтересни, но за Литекс съм сигурен че могат да докарат ядове на който и да е отбор ако бъдат подценени. Те са непредсказуем тим, редуват много силни и много слаби мачове може би затова всички бързат да ги отпишат. Може би ако най-после намерят класен реализатор ще станат наистина нежелан съперник за всеки един отбор.
Успех на всички БГ отбори и дано Левски се стегнат по-бързо, че ми се гледа истинско дерби най-после...
Успех на всички БГ отбори и дано Левски се стегнат по-бързо, че ми се гледа истинско дерби най-после...
zamunda.net will never die!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да. Ще ги отстраниме. Освен, че за зле Хамбургер, ами ние сме в страхотна спортна форма и ако си реализираме положенията, онея са отписани.korpusito написа:Според мен пък тъкмо Литекс имат най-сериозни шансове тез Хамбургер са мноо зле....
Прогнозата ми е, че с две победи или хикс и победа ще продължим. Едва ли ще успеят да измъкнат победка!

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Така като гледам по изявления и сайта им... Въобще не са ни подценили.
Смятам, че ако гледат мачовете ни ще видят много добра и игра и много пропуски. Ама ако си вкараме срещу тях положенията, ще останат изненадани
Не се сещам с какво има да ги изненадваме. Предполагам са гледали Роналдиньо, така че пробивите на Том няма да са нещо ново за тях. Сгирно и Примерата са я гледали и Премиършип... така че до изненада от тази гледна точка не може да става дума. Освен ако тая смеска от Испания-Англия-Франция, която демонстрират Литекс да се окаже взривоопасна
Браво на Феро. Без съмнение си е прокарал кабелната, за разлика от други треньори в България, които си личи, че гледат Канал 1 или в краен случай турски телевизии

Браво на Феро. Без съмнение си е прокарал кабелната, за разлика от други треньори в България, които си личи, че гледат Канал 1 или в краен случай турски телевизии

- Jacka|
- В началото бе словото
дано..радва ме оптимизма ти, ама германците са гадни копелета, нема да се дадат така. кат му влезат 2 пъти по-остро на том и ше го фане страх, бая си е симулант.. а не вервам мача да го свири малката баничка та да ги напални с картони ония..без съмнение литекс са най-добрите в момента в бг, ама и хамбургер имат як отбор..дано ван дер ваарт се контузи срещу байерн:)
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
"Истинско дерби" ....пич, в последните години кво не му харесваш на дербито...освен, че май сте бити и надвикани всеки път.ZdrafQueZzZz написа:Успех на всички БГ отбори и дано Левски се стегнат по-бързо, че ми се гледа истинско дерби най-после...
Бeтон, не знам откъде всичкия тоя безпочвен оптимизъм братче, Хамбургер са адски класен отбор, миналата година играха страшно в лигата, обаче направиха тъпи дебютантски грешки. С други думи, не вярвам латекса да постигнат нещо повече от две загуби.
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Хамбургер с тези играчи и този треньор спокойно може да се бори за купата на УЕФА.
И аз се чудя на някои хора откъде им идва оптимизма...
Е, разбира се, като си фен на даден отбор винаги трябва да се надяваш на успех, но реалностите в момента са такива, че Литекс няма никакви шансове срещу немците; 
Това,което също така ме учудва е откъде изобщо идва схващането, че "Хамбургер са зле"
Всъщност не са никак зле и имат големи шансове да свършат точно зад Байерн в крайното класиране в Бундеслигата
(ест. там отбора от Мюнхен ще стане шампион, както и да е, това е друга тема...
)
Рен нямам представа що за отбор са, най-големи шансове от нашите отбори да влезне в УЕФА има ЦСКА;Тулуза нямат кой знае какви играчи, класа , а нямат и никакви традиции в Европа...случайно успяха да завършат трети миналия сезон във Франция.(то и там е едно първенство, та направо думи нямам
ама както и да е )
Основния коз на "червените" , особенно в мача в София е публиката им...Тулуза ще се сдухат много от армейските фенове, в това съм 100% убеден;те нямат опит в Европа и никога не са виждали такава лудница, каквато без съмнение ще представлява стадион "Българска армия" когато доиде мача.
На техния стадион май нямат и прожектори,(или имат, ама не светят
) щото мача им срещу Ливърпул, когато бяха домакини, се игра от 16:00 часа ....
Аз лично пожелавам успех и на трите ни отбора де....
но иначе ,каквито и магии да се правят, Литекс ще отпаднат ....такива са реалностите, какво да се прави, тежък жребии извадиха пичовете...

Това,което също така ме учудва е откъде изобщо идва схващането, че "Хамбургер са зле"
Рен нямам представа що за отбор са, най-големи шансове от нашите отбори да влезне в УЕФА има ЦСКА;Тулуза нямат кой знае какви играчи, класа , а нямат и никакви традиции в Европа...случайно успяха да завършат трети миналия сезон във Франция.(то и там е едно първенство, та направо думи нямам
Основния коз на "червените" , особенно в мача в София е публиката им...Тулуза ще се сдухат много от армейските фенове, в това съм 100% убеден;те нямат опит в Европа и никога не са виждали такава лудница, каквато без съмнение ще представлява стадион "Българска армия" когато доиде мача.
Аз лично пожелавам успех и на трите ни отбора де....
Последно промяна от FeLiKS на 02 Сеп 2007, 12:32, променено общо 1 път.
FCB......Mes que un Club!!!