Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бе на 18 -19 години ще ми се депресирате,че не сте намерили идеалана половинка.Аре стига глупости
депресирайте се,ако не сте я намерили на 40, макар че и тогава има още шанс. Ако си депресиран, не можеш да отсяваш и гледаш правилно. За това колкото и да боли от нещо, стискаш зъби, преглъщаш и гледаш с усмивка на живота.И преценяваш по-трезво колко е идеален следващият. Туй ви го казва кака ви Крематори с богатия си (понякога за съжаление) опит с отношения и връзки 
съгласнаCrematory написа: За това колкото и да боли от нещо, стискаш зъби, преглъщаш и гледаш с усмивка на живота.И преценяваш по-трезво колко е идеален следващият.
Спред мен пък идеалната половинка за всеки съществува, но не е правилно да и се дават определения като "красив,умен,добър",защото 1. са иделани понятия и 2. са много субективни. Въпросът е там,че не винаги имаш шанс да попаднеш на тази половинка. Във всеки един намираш по нещо, което ти трябва и ако не е всичко, което искаш идва раздялата,после идва следващия номер и така докато намериш " идеалната половинка". Нещо като пъзел.Но определено не всеки успява да го нареди до край(защото това не зависи само от нас...). И почти до край е задоволително...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Дай да прочета нещо твое! Аз преди също пишех докато съм в депресия. А аз съм в депресия, коагто любовта ми е нещастна. Когато искам,а не получавам...Определено това не ми е идеалната половинка!Sunny написа:Благодаря,Химера!
А чудя се какво ли точно е депресията-безсилен яд,неопределеност или твърде жестока определеност....Като усетя,че нещо в мен е празно или неясно и започвам да пиша.Много пъти разбирам какво точно чувствам след като прочета написаното.Да,имам доста стихотворения.Първото ми беше "Пролет" в 3-ти клас
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Crematory написа:Бе на 18 -19 години ще ми се депресирате,че не сте намерили идеалана половинка.Аре стига глупостидепресирайте се,ако не сте я намерили на 40, макар че и тогава има още шанс. Ако си депресиран, не можеш да отсяваш и гледаш правилно. За това колкото и да боли от нещо, стискаш зъби, преглъщаш и гледаш с усмивка на живота.И преценяваш по-трезво колко е идеален следващият. Туй ви го казва кака ви Крематори с богатия си (понякога за съжаление) опит с отношения и връзки
право казано----защо от сега сте се замъчили да си намирате половинките?Живота е пред вас.Много хора споделят,че са били уж щастливи,когато са били с любим човек до себе си,но са се почувствали истински свободни,когато са разкарали този човек от живота си.Имате време да живеете,имате време и да обичате.Но това,че сега нямате половинки не е болка за умиране-напротив.Нямате ограничения,нямате терзания,нямате болка в душата си,нямате ревност.И отгоре на това-имате любов.Само че тя е навсякъде около вас,в малките неща,в света,който ви заобикаля,а не е концентрирана в един човек.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О,аз съм си такава- търся истинската любов винаги! Не искам да имам много партньори в живота си. не мие толкова интересно! А и с всяко гадже аз давам част от себе си. Не искам накрая да бъда изхабена ида не ми пука,с кого ще съм.А както тръгна в началото, така ще си остана и после! Дълго време съм се чувствала сама, знам,каквое да си депресиран и да ти е гадно.... По тази тема мога да говояр до безкрайност,но не ми се задълбава... Има нещо друго- не знам,кога ще умра, така че трябва да си подбирам все пак мъжете в моя живот! Да, животът е пред мен,но ен се знае колко ми остава. Времето така бързо лети... 
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
права си,химера.И аз съм на менние,че безразборните връзки развалят човека.Нека е един,но качественHimera написа:О,аз съм си такава- търся истинската любов винаги! Не искам да имам много партньори в живота си. не мие толкова интересно! А и с всяко гадже аз давам част от себе си. Не искам накрая да бъда изхабена ида не ми пука,с кого ще съм.А както тръгна в началото, така ще си остана и после! Дълго време съм се чувствала сама, знам,каквое да си депресиран и да ти е гадно.... По тази тема мога да говояр до безкрайност,но не ми се задълбава... Има нещо друго- не знам,кога ще умра, така че трябва да си подбирам все пак мъжете в моя живот! Да, животът е пред мен,но ен се знае колко ми остава. Времето така бързо лети...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Малко или много ...познавате ме вече като човек. Е, развалена ли съм? Много ли ми е паднал моралът? Лоша ли съм? Изхабена ли съм за любов и за хората около мен? Бихте ли познали,че съм била с много мъже?Не бих казала. Многото ми (и в някои случаи наистина безразборни връзки, не съм ги минавала всичките през интервю преди да легна с тях) връзки по-скоро ми дадоха много ценен опит от какво да се пазя и какво да изисквам. А и ме научиха на доста за мъжете. Всъщност на никого не пожелавам това, което аз съм преживяла, за да стигна до там,че да не ми пука особено с кого съм, щом ме кара да забравям.Бяха наркотик...все едно да се друсам, само че понеже за това нямах смелост - имах мъже и секс...Много тъжна история...Що ли ви я разказвам въобще?!?
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
При всеки човек е различно,а ти си изживяла нещо наистина кофтиCrematory написа:Малко или много ...познавате ме вече като човек. Е, развалена ли съм? Много ли ми е паднал моралът? Лоша ли съм? Изхабена ли съм за любов и за хората около мен? Бихте ли познали,че съм била с много мъже?Не бих казала. Многото ми (и в някои случаи наистина безразборни връзки, не съм ги минавала всичките през интервю преди да легна с тях) връзки по-скоро ми дадоха много ценен опит от какво да се пазя и какво да изисквам. А и ме научиха на доста за мъжете. Всъщност на никого не пожелавам това, което аз съм преживяла, за да стигна до там,че да не ми пука особено с кого съм, щом ме кара да забравям.Бяха наркотик...все едно да се друсам, само че понеже за това нямах смелост - имах мъже и секс...Много тъжна история...Що ли ви я разказвам въобще?!?
Щом казваш значи е така за теб.Crematory написа:А на бас,че не е такаНаистина,не отговаря на някои критерии (особено тези на майка и леля ми), но моите на 90% ги покрива
Освен това, съвсем не говорим за кого ще се оженим, а за това какво искаме до себе си.То е ясно,че не съществува, но ако спрем да търсим...какво ни остава? Да умрем циници?
Идеални хора не съществуват.
А критериите за идеална половинка се изменят спрямо самата половинка.
Човек се нагажда с недостатъците на любимия и точно тези качества го превръщат в идеалното за него, а не това, което си е представял като дете например.
И това за циниците не ми го казват за първи път