Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
TestDAF e изпит по немски, чрез който се получава документ, доказващ езикови познания достатъчни за обучение на студенти в Германия. DAF мисля идваше от Deutsch fuer Auslaender-немски за чужденци. Изпитът се провежда и в България-в Гьоте Институт, Техн.университет и още 1-2 оторизирани центъра. Работите се оценяват в Германия-Хаген. Изпитът се състои от четене с разбиране, слушане с разбиране, говорене и писане на съчинение по графика. Отделно всеки компонент се състои от още 3 части,за говоренето са 7-8 СИТУАЦИИ, в които кандидатът бива поставен. Оценките излизат около 4-6 седмици след изпита, поради това че се пращат в Германия.
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
.,.,
И така много МОЛЯ АКО ИМА СТУДЕНТИ СПЕЦИАЛНОСТ БИОЛОГИЯ - ЗАДОЧНО..... ми пишете бе поне да се знаем кое сме да се съберем!
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Здравейте!!!
Отдавна не съм писал в форума защото нямах нет.Да ви се похваля ,че влезнах МБ и съм много щастлив ...Нямам търпение да почваме

Отдавна не съм писал в форума защото нямах нет.Да ви се похваля ,че влезнах МБ и съм много щастлив ...Нямам търпение да почваме
Последно промяна от Hedgehog_Kj на 03 Сеп 2007, 16:07, променено общо 1 път.

- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър