За кого ще гласувате на местните избори?
-
Disasterpiece
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.
Последно промяна от Cassie на 03 Сеп 2007, 08:08, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
- Cassie
- Драскач
Ааа не. Ти пък?! Младичка съм още да умирам
А и съм сигурна, че има изход от положението. Просто още не го знам какъв е, ама не съм се отказала да го търся 
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
Кое им е еднаквотоCassie написа:Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- Cassie
- Драскач
Да, те са различни личности, обаче за кмет не се иска само колорит. Все пак трябват някакви ръководни и стратегически умения, честност, отдаденост на работата и т.н. Както казах, може и да се пръкне един кадърен, обаче сам нищо не може да постигне. Цялата система е сбъркана и честно казано няма мн значение кой ще е кмет. Проблемът се корени другаде, а това е само симптом.korpusito написа:Кое им е еднаквотоCassie написа:Вярно, че като не гласувам нищо не се променя, но и като гласувам пак нищо не се променя. Уверявам те, че ако имаше шанс за промяна цялото семейство щеше да се завлече да гласува. Обаче всички кандидати са еднакви, а който е различен и го бива, е сам сред останалите боклуци и нищо не може да направи. Така че за кво да се разкарвам до местното даскало да си губя времето.![]()
![]()
...Бивш военен от запаса,ненормален екс-коуч по баскет и за капак Бат' Бойко...Тва ако не е разнообразие здраве му кАжи...
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Moriarty,
явно не си прочел всички мнения или четеш по диагонал, или не вникваш в написаното.. Но пък определения като "дебилни", "инфатилни" много лесно се дават..
Има много и обосновани мнения защо трябва да се гласува, но не и при българските условия.
Ако сме гласуваме всички, турците нямали шанс... А ако никой не отиде да гласува, какво ще стане? Просто ми е интересно...
явно не си прочел всички мнения или четеш по диагонал, или не вникваш в написаното.. Но пък определения като "дебилни", "инфатилни" много лесно се дават..
Има много и обосновани мнения защо трябва да се гласува, но не и при българските условия.
Ако сме гласуваме всички, турците нямали шанс... А ако никой не отиде да гласува, какво ще стане? Просто ми е интересно...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Нелепо е да обиждате различните от вашите мнения по този начин 
P.S. Ако ти намираш всичко, случващо се в страната ни за нормално и нямаш нищо против да продължава в този дух.. ок.
Аз няма да избера по-малкото зло.
P.S. Ако ти намираш всичко, случващо се в страната ни за нормално и нямаш нищо против да продължава в този дух.. ок.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Прави каквото искаш...темата обаче е "ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАШ"...моля придържайте се към нея...ако толкоз много искате да обяснявате и аргументирате отчаянието си от "малкото" и "голямото" зло...ми направете си тема например "Защо няма да гласувам" или нещо такова...Forester написа:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ