Битката за Кърджали
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Хаха, а същата тази руска мижитурка Станишев не е ли в коалиция с ДПС, за каква битка говори?!
Преди 2-3 седмици бях в Ардино, не бях ходила в този край и просто останах шашната. Табелите по магазините са на турски, наоколо се чува турска реч.. Все едно не си в България..
Щеше да е добре Боян Саръев да се кандидатира за кмет на Кърджали, щеше да привлече разочарованите сини симпатизанти, както и всички, настроени срещу триглавата ламя.
Преди 2-3 седмици бях в Ардино, не бях ходила в този край и просто останах шашната. Табелите по магазините са на турски, наоколо се чува турска реч.. Все едно не си в България..
Щеше да е добре Боян Саръев да се кандидатира за кмет на Кърджали, щеше да привлече разочарованите сини симпатизанти, както и всички, настроени срещу триглавата ламя.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
БСП спря Б. Саръев от участие...та и всичко с тази коалиция е прах в очите...
ДпС и БСП се коалират на национално ниво, по скоро ДпС изнудва БСП за оставане в правителството...
Та и как ви звучи БСП да участва в Анти- ДпС коалиция, а в същия момент да гласува за връщане на изборния туризъм

ДпС и БСП се коалират на национално ниво, по скоро ДпС изнудва БСП за оставане в правителството...
Та и как ви звучи БСП да участва в Анти- ДпС коалиция, а в същия момент да гласува за връщане на изборния туризъм
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Не можах да преценя в коя тема да го постна, хайде нека е в тая:
http://dnes.dir.bg/2007/09/01/news2060307.html
http://dnes.dir.bg/2007/09/01/news2060307.html
"Le loup ne mordait jamais, l'homme quelquefois. Du moins, mordre était la prétention d'Ursus. Ursus était un misanthrope, et, pour souligner sa misanthropie, il s'était fait bateleur..."
-
Disasterpiece
-
Disasterpiece
Не е само това, в България има около 200 хил. двойки, които не могат да имат деца, поради стерилитет.
Засега само на ВМРО им е хрумнало, че това е ценен демографски ресурс. Тези хора искат да имат дечица, но не една огромна част не разполагат с преобладаващи средства, за да опитат съвременни методи като инвитро. В този ред на мисли, държавата би трябвало да поеме разходите.