Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Абе незнам колко е супер. Представи си ,че освен през целия ден ще си с тях и през нощта и ще спите заедно и така. Бързо ще ни излязат рогата и дано се разбираме със всички че иначе ще трябва по цял ден да се гледаме на кръв.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аааа... луд ли си бе?! Аз 5 години живея на пансион.... 60 момчета напрао се смазвахме от купони, простотии, учене, преписване на домашни и т.н! Абе за всекиго по нещо!
FTF написа:Абе незнам колко е супер. Представи си ,че освен през целия ден ще си с тях и през нощта и ще спите заедно и така. Бързо ще ни излязат рогата и дано се разбираме със всички че иначе ще трябва по цял ден да се гледаме на кръв.
Аз никога не давам повод за скандали!! Държа се с другите така, както бих искала те да се държат с мен- т. е. прекалено добре . Но внимавайте, че ако се заядете с Моя Милост ще ви го изкарам през носа!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
hysterics написа:Аааа... луд ли си бе?! Аз 5 години живея на пансион.... 60 момчета напрао се смазвахме от купони, простотии, учене, преписване на домашни и т.н! Абе за всекиго по нещо!
The same
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
hysterics написа:Аааа... луд ли си бе?! Аз 5 години живея на пансион.... 60 момчета напрао се смазвахме от купони, простотии, учене, преписване на домашни и т.н! Абе за всекиго по нещо!
Слава на богу няма да съм на общежитие...намерих си квартира с две другарчета на 15 минути пеш от Ректората...това не означава че няма да ме видите у Содом и Гомор на София
Последно промяна от kosjo на 01 Сеп 2007, 19:08, променено общо 1 път.