Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте колеги!
Приет съм Европеистика с френски и вече се записах.Като гледам тук се е заформила много неприятна драма с едно момче неприето в специалността, защото аз съм последния(трети) приет с френски с бал 25.54, а той братото беше писал че не му стига 0.01.Явно аз съм "виновният", но какво да се прави.Все пак се надявам да сме колеги във Философския факултет и да не ми се сърди.Без да искам А иначе се радвам, че съм приет в тази специалност и на есен чакам да се запозная с колегите... и колежките
Здрасти, колега. Аз съм(по скоро бях) момчето дето му липсваха 0.01. А ти ми беше надеждата до последно(тоест до 2ро класиране)щото не се беше появил из форума не се притеснявай. Радвам се че са те приели нещо което искаш. Мен също ме взеха по-горна специалност така че Европеистиката вече не ми е болка. Късмет наесен
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Здравейте, колеги европеисти! Аз пак се моткам из форума и да питам случайно някой приет в нашата специалност от Бургас няма ли? Така де...гледам тука съграждани се намират, ама бургазлии нещо няма май...е не че болка за умиране де!
„Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.“
До колкото разбрах- колкото си искаме . Ако искаме може да учим и английски, и немски,и френски, и испански и никои нищо няма да ни каже:). А ти с кой език си приета?
Ами , класацията излиза на 15.09 на site-a на общежитията и на списъците на блок 42Б.Иначе колко места има за нашия факултет , ей т'ва вече наистина е загадка