Приети ли сте в други университети?
Модератор: Boromir
Споко и аз бях така миналата година...нашите ме гледаха на кръв поне 5-6 месеца...пък света не свърши дотам...научих си перфектно сичко за тая година и то пък взе че станаkorpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от Katie на 23 Авг 2007, 10:50, променено общо 1 път.
ползата да те вземат в други 20 универститета след като няма да учиш това което искаш там където искаш. И все пак това показва някакво ниво на подготовка, но има и достатъчно много фактори които влият върху оценката на кандидатстудента.korpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
дрън дрън
Хахаха май не ме разбра....наблегни на думата другаде !Katie написа:Споко и аз бях така миналата година...нашите ме гледаха на кръв поне 5-6 месеца...пък света не свърши дотам...научих си перфектно сичко за тая година и то пък взе че станаkorpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
Тъй че не се отчайвай!
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
ХАХ...много съм зле...еми блонди си бях и такава май си останах...соркаkorpusito написа:Хахаха май не ме разбра....наблегни на думата другаде !Katie написа:Споко и аз бях така миналата година...нашите ме гледаха на кръв поне 5-6 месеца...пък света не свърши дотам...научих си перфектно сичко за тая година и то пък взе че станаkorpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
Тъй че не се отчайвай!
Блонд рулззз.....Katie написа:ХАХ...много съм зле...еми блонди си бях и такава май си останах...соркаkorpusito написа:Хахаха май не ме разбра....наблегни на думата другаде !Katie написа:Споко и аз бях така миналата година...нашите ме гледаха на кръв поне 5-6 месеца...пък света не свърши дотам...научих си перфектно сичко за тая година и то пък взе че станаkorpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
Тъй че не се отчайвай!
ами мен ме беше яд най-ве4е заради 4акането по опашки особено в унсс, защотов ту нямаше. пък и ми стана малко кофти за техни4еския, защото имах доста познати там, но все пак отна4алото на кск си исках в су и беше логи4но да си остана тукбръм бръм написа:ползата да те вземат в други 20 универститета след като няма да учиш това което искаш там където искаш. И все пак това показва някакво ниво на подготовка, но има и достатъчно много фактори които влият върху оценката на кандидатстудента.korpusito написа:Мен пък никъде другаде не ме зеха....![]()
![]()
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка: