damien поздрав за подписа ти , Arrested Development e сериал за ценителиdamien написа:Blood_Countess, май си падаш по CN...и аз по ено време се бях зарибил по тва сериалче![]()
колкото до мен, аватарчето е тип еднодневка, но е някакси поучително така че ще му дам още някоя седмица...в подписът ми пък се мъдри ено мн любимо същество от любимия ми тв сериал...който му е фен няма как да не е чувал за Франклин![]()
ето ено линкче за непросветените:
http://www.youtube.com/watch?v=3RpBadL1btQ
Какво означават аватарът и подписът ви?
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Моля? Не зная какво е трасиране, но мога да ти разкажа как е направено... Снимал съм се с леко контрастен ефект на видеокамерата и после на флаш съм си рисувал с моливчето линийки върху границите на светлинатаDarksorrow написа:така ли му викат вече на трасирането?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
майко мила...
проучи за trace и приложението му към векторна графика. мисля, че ще се улесниш доста
ей тук, да речем.
проучи за trace и приложението му към векторна графика. мисля, че ще се улесниш доста
ей тук, да речем.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Добре, ама си е друго като съм по-удовлетворен от стореното от себе си... А и ще вземе програмата да не го прави както аз искам. Едва ли има добавка за разпознаване на лице, крив нос и такива работиDarksorrow написа:майко мила...
ей тук, да речем.
П.П. Благодаря все пак, че ме просветли
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
LustfulEmbraceOfWhore
- В началото бе словото
- Обратна връзка: