Жалко: мъжете явно наистина не обичат да им се пипа косата!!Плазмодий написа:Те за туй дълга коса не си пускам...ellli написа:Хахаха(: аз също харесвам дългокоси мъже, защото е много готино да си играеш с косата им и да подреждаш отвреме-навреме по някой и друг палав кичур..
Защо харесвам дългокоси мъже!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми не обичаме яellli написа:Жалко: мъжете явно наистина не обичат да им се пипа косата!!Плазмодий написа:Те за туй дълга коса не си пускам...ellli написа:Хахаха(: аз също харесвам дългокоси мъже, защото е много готино да си играеш с косата им и да подреждаш отвреме-навреме по някой и друг палав кичур..![]()
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък харесвам не само дългокоси мъже, ами и мъже с поли!!

"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не всички, моят приятел толкова много обича, че като сме заедно все ме кара аз да му сресвам косатаellli написа:Жалко: мъжете явно наистина не обичат да им се пипа косата!!Плазмодий написа:Те за туй дълга коса не си пускам...ellli написа:Хахаха(: аз също харесвам дългокоси мъже, защото е много готино да си играеш с косата им и да подреждаш отвреме-навреме по някой и друг палав кичур..![]()
Иначе брат ми доста се дразни като му бутна къдриците

- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хаха, ти си извратенаBlood Countess написа:Аз пък харесвам не само дългокоси мъже, ами и мъже с поли!!
Последно промяна от lollabunny на 28 Сеп 2007, 13:54, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знам
!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото