Археология

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

aма горе долу така ли протичат дните,щот аз някакси не си представям да бухам 8 часа с кирка или лопата за едната слава :wink:
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Тъй протичат я, ти какво очакваш ? Работи се от Понеделник до Събота всеки ден :arrow: най-късно трябва 7-7,30 да сте на обекта и се работи някъде до обяд , максимум до 13 часа, че после става много жега и има една 15 минутна почивка обикновено по средата на времето.То в жегите просто си е мор да работиш след 13 часа на обяд.После се връщате в базата за обяд и става опашка за банята както се досещаш сигурно и така....После малко почивка следобеда, дали ще спиш това си е твоя работа и към 17-18 часа обикновено пак има някаква работа, я керамика , я нещо друго, но това си зависи вече от обекта.Това е в общи линии.
Като птичка в небесата :)
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

мен от работа не ме е страх,аабе аз първо да доживея до практиката пък тогава ще му мисля :P
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

sientelo написа:Защо, къде ви беше практиката на вас, да не би на Враца или си бил на друго място :?:
На Кабиле бях тази година .
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

www написа:
sientelo написа:Защо, къде ви беше практиката на вас, да не би на Враца или си бил на друго място :?:
На Кабиле бях тази година .
Ааа, значи ти си от класиците и предполагам добре сте си прекарали с Лозанов и другите :roll: :lol:
Camouflage
В началото бе словото

Мнение от Camouflage »

ей здравейте и аз археология ще уча и реших да се регистрирам да видя как стоят нещата :P :D
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами честито идобре дошъл в клуба, аз днес вече го напуснах официално, но това не пречи де. С времето ще се ориентираш доста добре как стоят нещата, има време. Успешна година с нашите мили преподаватели :P
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

sientelo написа:нашите мили преподаватели :P
Това кога е било? :lol:
Иначе добре дошли на всички.Надявам се с новите темата да се пораздвижи ;)
Fiko
В началото бе словото

Мнение от Fiko »

Привет и от мен. 8) Тази година и мен ме приеха археология и така сбъднах си една детска мечта :hello1:
Аватар
Greedy
В началото бе словото

Мнение от Greedy »

Здравейте колеги !!! Искам да ви попитам от колко ни викат на 1-ви окт.?Надявам се да се видим тогава.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Greedy написа:Здравейте колеги !!! Искам да ви попитам от колко ни викат на 1-ви окт.?Надявам се да се видим тогава.
То има още време до 1 октомври, ако видя някаква информация тия дни в университета, ще ви кажа.
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

www написа:А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
може,може, всичко е възможно,дори няколко дни преди държавния изпит,но гледай да си изчистиш по-рано.Ще ти е по-спокойно на теб самия.А ти какво специализираш, имаш ли идея за курсовите работи ?
Аватар
Пишете, о, братя

Мнение от www »

sientelo написа:
www написа:А аз да питам нещо за курсовите работи. Понеже още не съм предал тази от 2 курс. Има ли някакъв срок, защото имах информация, че трябва да се предадът до завършване на 4 курс, като може и 3-те наведнъж.
може,може, всичко е възможно,дори няколко дни преди държавния изпит,но гледай да си изчистиш по-рано.Ще ти е по-спокойно на теб самия.А ти какво специализираш, имаш ли идея за курсовите работи ?
Специализирам класическа, но нямам кой знае каква идея, засега съм се насочил поне едната да е свързана с Августа Траяна. (местен патриотизъм :) )
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Greedy написа:Здравейте колеги !!! Искам да ви попитам от колко ни викат на 1-ви окт.?Надявам се да се видим тогава.
на 1-ви ви викат от 14,30 часа в 41 А аудитория, което е на 2-ри етаж, южно крило, Ректорат. Успешна година и може да мина да ви видя :wink:
Заключено

Обратно към “ИФ”