Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:уффффффффффффф :cry: :cry: тая година ми е тръгнало всичко наопаки :( дано в понеделник да не е късно. иначе се записах за входен тест ж гюте но там мисля че входния тест е по труден... съответно да ти дадат по ниско ниво разбира се! :cry:
Да, по-добре не се явявай в гьоте. Там понякога нарочно не ти дават нивото, за да им ходиш на курсовете и да те оръсят повече. Едно момиче от моя клас два пъти ходи на входящ там и не я приеха, а в ТУ изкара максимум точко и после 4ри 5ци на Даф. Така че по добре ТУ.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

уффф дано не е вече късно :cry: в събота и неделя не ходите нали
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:уффф дано не е вече късно :cry: в събота и неделя не ходите нали
наща група не, но другата група ще ходят, защото даскалката им ще е заета през някви други дни. Обади се и питай или отиди лично. 100% ще има някой, ама нз дали ще е жената, която отговаря за това.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

дано :? че в гюте се съмнявам да стигна нивото иначе мислех да ходя на часни при една преподавателка от гюте била много добра и не минаваш никакви тестове ам тя пак е отпуска.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

тая година ми е просто отвратителна приеха ме биоменинджмънт и уст развитие и не записах защото в сайта пише че може да прехвърля МБ чак след 3-тата година!! а днес разбрах че може веднага след първата нямам думи.... дано се махна от бг по скоро..
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

НЯма ли да кандидатстваш пак в МУ. И на мен ми беше гадна годината, но поне успях да се запиша МБ и сега ще видим какво ще направя на даф
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Аз ходих в Гьоте на курс....учителката много ми харесваше, но входящият тест май наистина е по-гаден...Писаха ми С 1.1 УЖ ИСКАХА с 1.2 ама пак записах курса. После тези от курсовете на ТУ къде държат изпита? Пак ли в ТУ или събират всички в Гьоте?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Atlantida написа:Аз ходих в Гьоте на курс....учителката много ми харесваше, но входящият тест май наистина е по-гаден...Писаха ми С 1.1 УЖ ИСКАХА с 1.2 ама пак записах курса. После тези от курсовете на ТУ къде държат изпита? Пак ли в ТУ или събират всички в Гьоте?
В ТУ, баси а как им смърдят слушалките в лабораториите :))) днес ни проглушиха.
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

cufff какви пари е курса... ако може да питам де :wink:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:cufff какви пари е курса... ако може да питам де :wink:
300 маркуча :) после май изпита е 220 и такста за първия тест(входящ) е 20. Има един пробен за 25 и някви такива.
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

Може би мааалко се повтарям,но може ли да кажете отново кои бяха темите на предварителния и кои на редовния.Нещо от теста помните ли :D
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

cufff супер мислех че е повече... само как да кажа на нащте че и изпита се плаща :?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

mucunka написа:cufff супер мислех че е повече... само как да кажа на нащте че и изпита се плаща :?
Той е толкова, защото се проверява в Германия. Айде и дано успееш

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Абе, хора :) Какво е това "Даф" и какви са тези курсове дето сте почнали да ходите ?!
Мен не ме приеха тази година в МУ-София, но другата година пак ще пробвам. Иначе ме приеха в Химическия факултет, ама да видим и там какво ще е.
Та за "Даф" ?!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗА ПЪРВИ КУРС ЗАДОЧНИЦИ ЗАПОЧВА НА 10ТИ!!!!! ДА ЗНАЕТЕ :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”