Ти на всички ли угаждашJamesmagno написа:9.
егати тъпаците!!!! Как може такива съвети бе!!!! АААААА!!!!!!! Искам да ги изпоанихилирам тия псевдопсихолози ниедни!!!!!!!!!! АААААА!!!!!Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.![]()
![]()
![]()
![]()
Добър ли сте?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Вие събрахте: 6 точки
Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората.

Вашата доброта е въпрос на ситуация. Вие сте добър далеч не с всички. За едни вие сте готови на всичко, но за тези, които не харесвате, общуването е повече от неприятно. В това няма нищо лошо. Но навярно трябва да внимавате, да не обиждате хората.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Вие събрахте: 9 точки
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
- HeyGod
- Легендарен флуудър
тигърчоооооооооооFed написа:Вие събрахте: 12 точки
... май съм добро...
Вие сте любезен. Другите ви харесват, умеете да общувате с хората. Сигурно имате много приятели. Един съвет – никога не се опитвайте да имате добри отношения с всички – на всички не може да се угоди, а и голяма полза за това за вас няма.
колко познато само ми звучи удебеленото...
Ти си идеалният за мен.
Аз събрах 9.И 9 и 12 се делят на 3,което е свещено число.А пък като се съберат става 21 и пак се дели на 3.А 2+1 = 3...Разбираш ли ... предопределено ни е да сме заедно.Това 3 е все библейски мотив,свещено число... Значи ще си имаме и 3 деца,къща на 3 етажа,3 бмв-та и по 3-ма любовника
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Не забравяй и че на аватара си имам 3 букви,има 3 различни цветове - изгорял,неизгорял и банския (не питай как го измислихFed написа:![]()
![]()
![]()
Забрави че 12 - 9 = 3;
луд, луд, луд... х 100000000 powered 1 гугол
Нямам търпение да се земем
Pick your moment and make the right play...

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: