Какво ви подразни / натъжи днес?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Вчера (щото действието се развива късно и нямаше кога да го пиша снощи) сигурно прекарах най-отвратителната вечер в живота си. Бяхме излезли с един колега и двама негови приятели,единият от които явно беше решил,че тая вечер ще спи с мен, макар че знае,че се омъжвам ...и когато стана ясно,че няма да му пусна, така се натряска,че започна да говори абсолютни глупости, бях му виновна за всяка усмивка, да ме гледа накриво.После в колата се скараха с моя колега по повод мен сякаш бях трето лице,а колегата викаше,че му бил казал,че ще пием някъде, не,че ще му вържа.Като за капак се скараха ужасно, до толкова ,че да си разменят реплики от типа,че не се познават вече (и това заради мен). А аз през цялото време се чувствах толкова унизена, че сълзите ми сами капеха...Добре,че беше третото момче, което единствено се държа що-годе адекватно през цялата вечер и ме успокояваше.Просто ужасно 
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Леле... Тези мъже не са наред... ! Важното е ,че нищо лошо не ти се е случило,че не е станал агресивен...Crematory написа:Вчера (щото действието се развива късно и нямаше кога да го пиша снощи) сигурно прекарах най-отвратителната вечер в живота си. Бяхме излезли с един колега и двама негови приятели,единият от които явно беше решил,че тая вечер ще спи с мен, макар че знае,че се омъжвам ...и когато стана ясно,че няма да му пусна, така се натряска,че започна да говори абсолютни глупости, бях му виновна за всяка усмивка, да ме гледа накриво.После в колата се скараха с моя колега по повод мен сякаш бях трето лице,а колегата викаше,че му бил казал,че ще пием някъде, не,че ще му вържа.Като за капак се скараха ужасно, до толкова ,че да си разменят реплики от типа,че не се познават вече (и това заради мен). А аз през цялото време се чувствах толкова унизена, че сълзите ми сами капеха...Добре,че беше третото момче, което единствено се държа що-годе адекватно през цялата вечер и ме успокояваше.Просто ужасно
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Хей, Крематори, я погледни на ситуацията от към смешната страна! Мъже се карат заради теб, знаейки че се омъжваш. Не мислиш ли, че това не е никак малко?!
Къде е Лорда да му кажа каква жена си взима той и какъв щастливец е?! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Събудих се в три часа да уча. Като чета тия лекции се чувствам като дявол, четящ евангелие. На всичкото отгоре имам натрапчивото чувство, че няма да го взема тоя изпит (споменах ли, че почти нищо не съм научил като хората?) и ще си го влача още една годинка. Още по-лошото е, че обикновено съм адски прав с тия чувства.
А, да... боли ме и главата.
А, да... боли ме и главата.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами пак не можах да се наспя като хората, пък и имам сума ти работи да свърша, после трябва да излизам.. а и съм тъжен че някои хора ги няма в ICQ в момента 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg