Избирателя, който допуска ДПС с 300 000 гласа да има 20%... Ако си гласуват всички, няма да минат и 4-5% тия нещастници!!!Forester написа:А не ти ли е малко странно, че боклуците се коалират с турчолята?
Добре, дайте да гласуваме всички за боклуците, пък те пак ще си докарат турчоля и после ще ви питам къде ви беше акъла. Кой е по-лошия - ДПС, дето винаги е с тоя, който е на власт, или тоя дето го допуска до себе си?
Тъпо е да избереш който и да е, само и само да отчетеш гражданска позиция.
Задължително гласуване?
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Get rich or die trying ....
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Да се пуска държавен закон, срещу една партия е НЕдемократично...
...ако се въвежда задължително гласуване, нека да е продиктувано от истински причини а не "да го начукаме на ДпС"...и аз не ги харесвам, но им противодействам с моя глас, който е породен от желанието ми за промяна и за по - добър живот, а не от задължението...
...и в крайна сметка ако се въведе задължително гласуване, трябва да се вдигне 4%ното ограничение...например двойно...понеже всеки който иска да гласува с/у системата ще пуска за измислените, малки партиики...и нищо чудно в следващия парламент да имаме коалиция на Бирената партия + БКП Георги Димитров...
...ако се въвежда задължително гласуване, нека да е продиктувано от истински причини а не "да го начукаме на ДпС"...и аз не ги харесвам, но им противодействам с моя глас, който е породен от желанието ми за промяна и за по - добър живот, а не от задължението...
...и в крайна сметка ако се въведе задължително гласуване, трябва да се вдигне 4%ното ограничение...например двойно...понеже всеки който иска да гласува с/у системата ще пуска за измислените, малки партиики...и нищо чудно в следващия парламент да имаме коалиция на Бирената партия + БКП Георги Димитров...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Да, а после да върнат и сърпа и чука на Партийния дом!
Може и да ни вградят GPS-чипове "за нашата сигурност и спокойствие"
След някоя и друга година може и да ни наблюдават 24/7, пак за същото
Абе кви са тия глупости "задължително гласуване". Тва е супер отчаяна стъпка! Ако се въведе, то това ще е ясен показател, че държавата дотолкова не се справя със задълженията си, че трябва да задължава да се гласува! Смешна работа!
Може и да ни вградят GPS-чипове "за нашата сигурност и спокойствие"
След някоя и друга година може и да ни наблюдават 24/7, пак за същото
Абе кви са тия глупости "задължително гласуване". Тва е супер отчаяна стъпка! Ако се въведе, то това ще е ясен показател, че държавата дотолкова не се справя със задълженията си, че трябва да задължава да се гласува! Смешна работа!
Последно промяна от Cassie на 03 Сеп 2007, 08:11, променено общо 2 пъти.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.