П.П. Бояджиев е от Левски, а Патарчанов от ЦСКА
ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ми не мога да преценя точно. Дори при "гадните" на мен ми е било интересно. А по-конкретно става дума за доц. В. Бояджиев и гл.ас. Патарчанов. Преподаваха ни по СИГБ първия семестър. Още от самото начало Бояджиев ни почна с това колко разхайтен випуск сме, какви нехранимайковци сме, колко са се оплаквали от нас (не знам кой точно се е оплакал!?!?!), колко сме малки, ама мъъъъъънички... Май проблемът тръгна от първото упражнение, на което не отидохме, защото така ни казаха. Знам ли. Та Бояджиев никога не престана да ни демонстрира разочарованието си от нас. Иначе лекциите му ми бяха интересни заради страничните неща, които ни казваше.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Курс: трети
- Обратна връзка:
castelo написа:Ми не мога да преценя точно. Дори при "гадните" на мен ми е било интересно. А по-конкретно става дума за доц. В. Бояджиев и гл.ас. Патарчанов. Преподаваха ни по СИГБ първия семестър. Още от самото начало Бояджиев ни почна с това колко разхайтен випуск сме, какви нехранимайковци сме, колко са се оплаквали от нас (не знам кой точно се е оплакал!?!?!), колко сме малки, ама мъъъъъънички... Май проблемът тръгна от първото упражнение, на което не отидохме, защото така ни казаха. Знам ли. Та Бояджиев никога не престана да ни демонстрира разочарованието си от нас. Иначе лекциите му ми бяха интересни заради страничните неща, които ни казваше.
Хохохох,нека ви кажа,колеги,че доц.Бояджиев беше и с нас същия...възмущаваше се колко се разхайтени и как не ставаме за нищо,но след известно време,може би към януари-февруари така ни заобича нкой от нас,че няма оттърване

Може да не разбира от футбол, но пък е виден ценител на женската красота (въпреки че последната му атака май бе към жоркатаИ.Лазаров написа:С една дума тоя Патарчанов не разбира от футбол
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
PALADIN написа:Може да не разбира от футбол, но пък е виден ценител на женската красота (въпреки че последната му атака май бе към жоркатаИ.Лазаров написа:С една дума тоя Патарчанов не разбира от футбол). Между другото от сега да кажа че щерката на Узунов сигурно още е свободна тъй че дерзайте първокурсници
(не питайте за какво става дума кат почнете лекции при него сигурно ще разберете
).
Хахахах,да,определено съм сагласна

- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Дамм...имаме доста чуждестранни колеги...само в нашия випуск са около 15-имаме македеонец,руснак,китайка,негър..най-много са от южната ни съседка Турция.... 
Да са ни живи и здрави,ама още не им разбирам добре приказките...
Да са ни живи и здрави,ама още не им разбирам добре приказките...
Последно промяна от АРМЕНКА на 30 Авг 2007, 22:42, променено общо 1 път.